5 på Hunderfossen

Her på Hunderfossen kan dere møte prinser, prinsesser, troll, hekser og flere kjente karakteter fra eventyrene. Men dere møter også andre eventyrere som alle jobber med å skape en fin opplevelse for gjester som kommer på besøk. Bli litt bedre kjent med noen av våre ansatte og få et innsyn hverdagen på Hunderfossen før sesongstart.

Vi har spurt noen av våre ansatte fra forskjellige avdelinger om hva de jobber med akkurat nå:

Hege Hammerdal, HR Eventyrparken


 Se vår TRYGG PARK video med Hege her

Hva er din rolle på Hunderfossen?
Jeg er personalansvarlig for attraksjoner både sommer og vinter. Det innebærer utvelgelse av ansatte, intervjuer, vaktlister, planlegging av opplæring og oppfølging gjennom sesongen. I tillegg har jeg vakter som Daghavende. Ellers er det en variert jobb hvor jeg hjelper til der det er behov.

Hva jobber du med akkurat nå?
Akkurat nå jobber jeg med vaktlister for ca 300 ansatte, arbeidsinstrukser, planlegger opplæring og er med litt ute i parken (vasking osv).

Hva er din Hunderfossen favoritt i år?
Min favoritt når det gjelder å spise er vaffel med brie, spekeskinke, bær og honning glaserte mandler. Anbefales på det sterkeste! Vi har også verdens beste kaffe på Kaffehuset mens min favoritt attraksjon å jobbe på er raftingen.

Ida Digernes, avdelingsleder Barnas Gård


Hva er din rolle på Hunderfossen?
Jeg er avdelingsleder i 100% stilling på Barnas Gård Hunderfossen. Ansvarlig for drift og utvikling av gården gjennom hele året.

Hva jobber du med akkurat nå?
Akkurat nå jobber jeg med sommerforberedelser; opplæring, lager nye dyreskilt, lager annonser og sommerbrosjyrer, bestiller varer osv. I tillegg skriver jeg på manus til nye «Livet på gården» episoder som vi snart skal spille inn til den nye YouTube kanalen vår, og jobber med innhold i en ny attraksjon som vi håper å kunne ha klar til 2022.

Hva er din Hunderfossen favoritt?
Det beste med Hunderfossen er at det er så mye forskjellig å gjøre, men det jeg gleder meg aller mest til akkurat nå er å spise nystekt vaffel med is og bær på Vaffelhuset når det åpner 22.mai.

Per Egil Blekkan, teknisk avdeling


Hva er din rolle på Hunderfossen?

Jeg jobber på teknisk avdeling. Våres oppgave er å drifte og vedlikeholde alle attraksjoner.

Hva jobber du med akkurat nå?
Nå driver jeg med forberedelse til sesongstart. April og mai er en hektisk periode for alle som jobber på Hunderfossen.

Hva er din Hunderfossen favoritt i år?
Jeg har mange favoritt attraksjoner. Men liker nok best det som skjer på Kongsgården. Det blir også spennende med den nye attraksjonen, Reodor Felgens Hyperakselerator.


Henrik Grund, avdelingsleder sommer

Hva er din rolle på Hunderfossen?
Jeg er en av avdelingslederne for attraksjonene på Hunderfossen om sommeren. På våre åpningsdager passer vi på at alle parkens attraksjoner er bemannet og fungerer som de skal. Vi har også et stort fokus på opplæring og oppfølging av ansatte slik at parkens gjester skal få en trygg og flott parkopplevelse.

Hva jobber du med akkurat nå?
Akkurat nå jobber vi med å forberede opplæringsdagene slik at alle sesongansatte får en god opplæring slik at de er klare for å takle oppgavene som venter i sommer.

Hva er din Hunderfossen favoritt i år?
Vanskelig å si hva min favoritt er, men jeg er veldig spent på årets nyhet! Reodor Felgens Hyperakselerator høres kjempe morsom ut!

Prinsessen, underholdning

Hva er din rolle på Hunderfossen?
Min rolle på Hunderfossen er å børste det laaange håret mitt, pusse tiaraen…nei, vent! Det har jeg jo tjenere til, lolz.
Å synge med fuglene og de andre dyra på Barnas Gård er noe jeg liker godt, synger som regel prinsessepop. (Det er en egen sjanger jeg har funnet på selv faktisk)
Det hender jeg må løpe fra troll som forsøker å kidnappe meg, sykt stress, men god trening da! Ellers går dagene stort sett ut på å vente på en viss Askeladd da… har noen av dere sett han???

Hva jobber du med akkurat nå?
Jobber med å lage en prinsessevlog, så det håper jeg blir noe av! Stay tuned 😉

Hva er din Hunderfossen favoritt i år?
Hadde de hatt prinsessekake hadde det vært min favoritt, men digger vafler med maaaaaasse is også!!! Har hørt rykter om at det finnes en froskehopp-karusell her. Vurderer å kysse den, man vet jo aldri.

 

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Slik blir sommeren

Vi er snart klar for sesongstart 22. mai, les mer om årets sommereventyr.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her