5 grunner til å gi en opplevelse i gave

Ønsker du å gi bort noe helt spesielt i gave? Da er opplevelser den perfekte løsningen. En eventyrlig gave som gir store og små noe å glede seg til.

1. Tar liten plass i postkassen 

En opplevelse tar ikke opp plass på soverommet eller ligger spredt utover hele stuegulvet. Den perfekte gaven for de som har mer enn nok ting liggende hjemme. Opplevelser tar kun opp plass i hjertet og i minnet – hvor gaver hører hjemme. Også er det enkelt å sende i posten eller digitalt.

2. Skaper relasjoner mellom generasjoner

Å dele en opplevelse er en fantastisk måte å knytte tettere bånd og skape øyeblikk sammen. Eventyr er skapt for å deles gjennom generasjoner. I Hunderfossen finnes mange opplevelser man kan dele med barn og barnebarn, her kan man gjenoppleve gamle folkeeventyr og skape nye eventyr sammen.

3. Noe å se frem til

Det er viktig å ha noe å glede seg til. Når man gir vekk en opplevelse i jule- eller bursdagsgave gir man også mottakeren noe å se frem til og glede seg til gjennom hele året.

4. En miljøvennlig gave

Opplevelsesgaver havner ikke i søppelkassen når man er ferdig med dem. Opplevelser skaper minner, og minner går ikke ut på dato.

5. Kong Harald liker opplevelser i gave

I en uttalelse til rbnett.no, fortalte Kong Harald at opplevelser er den beste gaven man kan få. Vi er ganske sikker på at Kongen i Hunderfossen er enig!


Opplevelsesgaver fra Hunderfossen:


Sesongkort 2021 – Kjøp her

Sesongkort til Hunderfossen Eventyrpark vil gi eventyrlige opplevelser hele sommer- og høstsesongen 2021. En perfekt gave til barn og barnebarn.Billetter til Hunderfossen Eventyrpark- Kjøp her
En eventyrlig gave som gir mottakeren noe å glede seg til. Skap minner som varer i Eventyrparken.

Hunderfossen Eventyrpark


Billetter til Barnas Gård- Kjøp her
Den perfekte opplevelsesgaven for de som har alt. Gi et besøk til Barnas Gård i gave.

Barnas-gard

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Eventyrlig julegave

Sesongkort i Eventyrparken er gaven som skaper minner for livet.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Ledige billetter i august