5 grunner til å gi en opplevelse i gave

Opplevelser og gavekort står på ønskelisten til mange nordmenn før jul. En opplevelsesgave er et godt alternativ for de som ikke vet helt hva de ønsker seg eller har alt de trenger.

I følge DNB var nordmenns 5 på topp-ønskeliste for julen 2022:

1. Opplevelser
2. Gavekort
3. Klær
4. Pengegaver
5. Mat/drikke

Folk ønsker å tilbringe tid sammen og dele opplevelser. Etter år med koronarestriksjoner har mange fått et nytt perspektiv på hva som er viktigst for dem.

1. Opplevelser og minner mellom generasjoner

Opplevelse-norge-hunderfossen-lillehammer

Å dele en opplevelse er en fantastisk måte å knytte tettere bånd. Eventyr er skapt for å deles gjennom generasjoner, og i Hunderfossen finnes mange opplevelser man kan dele med barn og barnebarn. Her kan man gjenoppleve gamle folkeeventyr og skape nye eventyr sammen. En opplevelsesgave som kan deles mellom barnebarn og besteforeldre er perfekt for en bestemor eller -far med tom ønskeliste. Opplevelsene varer i lang tid utover selve besøket, i fotoalbum og som gode minner.

2. Kortreist gave som tar liten plass i postkassen 

En opplevelse tar ikke opp plass på soverommet eller ligger spredt utover hele stuegulvet. Det er den perfekte gaven for de som har mer enn nok ting liggende hjemme. Opplevelser tar kun opp plass i hjertet og i minnet – hvor gaver hører hjemme. Også er det enkelt å sende via post eller e-post.

3. En miljøvennlig gave

Opplevelsesgaver havner ikke i søppelkassen når man er ferdig med dem. Opplevelser skaper minner, og minner går aldri ut på dato. For de som har et bevist forhold til forbruk er opplevelser man deler en fin og «grønnere» gave.  Se flere tips til grønne gaver på Framtiden i våre hender

4. Opplevelser for barn – noe å se frem til

Fyr og Flamme berg- og dalbane

Det er viktig å ha noe å glede seg til! Gir du vekk en opplevelse i jule- eller bursdagsgave gir du også mottakeren noe å se frem til, og glede seg til gjennom hele året. For barn og voksne som har alt de trenger, er en opplevelsesgave et trygt valg.

5. Kunst og kultur

På Hunderfossen opplever du hver dag spennende forestillinger på vår utendørscene «Kongsgården». Her vil du møte gamle kjenninger fra eventyrene og kanskje noen nye og artige figurer. Vi er stolt av å kunne tilby et profesjonelt teater og dyktige skuespillere som engasjerer både barn og voksne. Møt noen av karakterene på vår youtube kanal allerede nå.


Opplevelsesgaver fra Hunderfossen:

Sesongkort til Hunderfossen Eventyrpark
Sesongkort til Hunderfossen Eventyrpark byr på eventyrlige opplevelser hele sommer- og høstsesongen. Med sesongkort kan man besøke Norges mest eventyrlige familiepark alle åpningsdager. En super bursdag- eller julegave til barn og barnebarn.

Opplevelsesgave-hunderfossen-eventyrpark-lillehammer

Billetter til Hunderfossen Eventyrpark
En eventyrlig opplevelsesgave som gir mottakeren noe å glede seg til. Skap minner som varer i Eventyrparken. Passer perfekt for barn, barnebarn og besteforeldre.

Opplevelsesave-Hunderfossen-eventyrpark-lillhammer


Billetter til Barnas Gård
Den perfekte opplevelsesgaven for de som har alt. Gi et besøk til Barnas Gård Hunderfossen i gave.

Barnas-gard-hunderfossen-lillehammer-opplevelsesgave-barn

Billetter til Hunderfossen Vinterpark – En eventyrlig julegave
Gi et virkelig vintereventyr i gave. Den perfekte julegaven for både store og små. Her får dere oppleve vakker iskunst, Hunderfossen Iskatedral, og morsomme vinteraktiviteter for store og små.

Julegave-opplevelse-hunderfossen-hafjell-vinterparken

HotelloppholdHunderfossen Hotell
Hunderfossen-hotell-overnatting-opplevelsesgave
Gi et hotellopphold i gave. Med gavekort på overnatting kan mottakeren velge selv når det passer best.

Andre opplevelser i området:

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Kjøp opplevelsesgave

Vi har opplevesesgaver for flere sesonger. Fra sesongkort, billetter til Eventyrparken, Barnas Gård, Jul på Barnas Gård og Hunderfossen Vinterpark.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her