5 grunner til å gi en opplevelse i gave

Opplevelser, reiser og gavekort står på ønskelisten til mange nordmenn før jul. En opplevelsesgave er et godt alternativ for de som ikke vet helt hva de ønsker seg eller har alt de trenger.

I følge DNB var nordmenns 5 på topp-ønskeliste for julen 2020:

1. Klær
2. Gavekort
3. Bøker
4. Opplevelser
5. Penger

Ønsker du å gi noe helt spesielt i gave? Da kan en opplevelsesgave være løsningen. En eventyrlig bursdag- eller julegave som gir både store og små noe å glede seg til. Her deler vi noen gode grunner til å gi opplevelser i gave til både barn, barnebarn  og besteforeldre.

1. Skaper relasjoner mellom generasjoner – opplevelser for barn og voksne sammen

Opplevelse-norge-hunderfossen-lillehammer

Å dele en opplevelse er en fantastisk måte å knytte tettere bånd. Eventyr er skapt for å deles gjennom generasjoner, og i Hunderfossen finnes mange opplevelser man kan dele med barn og barnebarn. Her kan man gjenoppleve gamle folkeeventyr og skape nye eventyr sammen. En opplevelsesgave som kan deles mellom barnebarn og besteforeldre er perfekt for en bestemor eller -far med tom ønskeliste.

2. Kortreist gave som tar liten plass i postkassen 

En opplevelse tar ikke opp plass på soverommet eller ligger spredt utover hele stuegulvet. Det er den perfekte gaven for de som har mer enn nok ting liggende hjemme. Opplevelser tar kun opp plass i hjertet og i minnet – hvor gaver hører hjemme. Også er det enkelt å sende via post eller e-post.

3. En miljøvennlig gave

Opplevelsesgaver havner ikke i søppelkassen når man er ferdig med dem. Opplevelser skaper minner, og minner går aldri ut på dato. For de som har et bevist forhold til forbruk er opplevelser man deler sammen en fin og «grønnere» gave.  Se flere tips til grønne gaver på Framtiden i våre hender

4. Opplevelser for barn – noe å se frem til

Underholdning-teater-lillehammer-hunderfossen
Det er viktig å ha noe å glede seg til! Når man gir vekk en opplevelse i jule- eller bursdagsgave gir man også mottakeren noe å se frem til og glede seg til gjennom hele året. For barn og voksne som har alt de trenger, er en opplevelsesgave noe man kan se frem til – og se tilbake på senere. Husk å ta bilder, så varer opplevelsen enda lenger!

5. Kongen liker opplevelser i gave

opplevelsesgaver-barn-teater-underholdning-lillehammer
I en uttalelse til rbnett.no, fortalte Kong Harald at opplevelser er den beste gaven man kan få. Vi er ganske sikker på at Kongen i Hunderfossen er enig!


Opplevelsesgaver fra Hunderfossen:

Sesongkort til Hunderfossen Eventyrpark
Sesongkort til Hunderfossen Eventyrpark byr på eventyrlige opplevelser hele sommer- og høstsesongen. Med sesongkort kan man besøke Norges mest eventyrlige familiepark alle åpningsdager. En super bursdag- eller julegave til barn og barnebarn.

Opplevelsesgave-hunderfossen-eventyrpark-lillehammer

Billetter til Hunderfossen Eventyrpark
En eventyrlig opplevelsesgave som gir mottakeren noe å glede seg til. Skap minner som varer i Eventyrparken. Passer perfekt for barn, barnebarn og besteforeldre.

Opplevelsesave-Hunderfossen-eventyrpark-lillhammer


Billetter til Barnas Gård
Den perfekte opplevelsesgaven for de som har alt. Gi et besøk til Barnas Gård Hunderfossen i gave.

Barnas-gard-hunderfossen-lillehammer-opplevelsesgave-barn

Billetter til Hunderfossen Vinterpark – En eventyrlig julegave
Gi et virkelig vintereventyr i gave. Den perfekte julegaven for både store og små. Her får dere oppleve vakker iskunst, Hunderfossen Iskatedral, og morsomme vinteraktiviteter for store og små.

Julegave-opplevelse-hunderfossen-hafjell-vinterparken

HotelloppholdHunderfossen Hotell
Hunderfossen-hotell-overnatting-opplevelsesgave
Gi et hotellopphold i gave. Med gavekort på overnatting kan mottakeren velge selv når det passer best.

Andre opplevelser i området:

 

Gi et gavekort – kommer

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Kjøp opplevelsesgave

Vi har opplevesesgaver for flere sesonger. Fra sesongkort, billetter til Eventyrparken, Barnas Gård, Jul på Barnas Gård og Hunderfossen Vinterpark.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Sikre deg plass, kjøp billetter nå!