Se åpningstider
torsdag 20. januar

Vinterparken åpner: 4. feb 2022

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Gårdsquiz

Gårdsquiz er lek og lær for hele familien på Barnas Gård Hunderfossen. Ta med dine nærmeste på en underholdende, morsom og kunnskapsrik tur gjennom gården. Dyrene er kulisser for en vandrende rebus som tar dere gjennom de ulike dyreslagene steg for steg, med spørsmål til hvert enkelt dyr.

Lær noe nytt og nyttig!
Har du for eksempel tenkt over at formen på dyrenes pupiller forteller oss hvor langt de ser? Eller vet du hvor mange ullgensere man kan strikke av ulla fra en sau i året? Det vil overraske oss om ikke alle lærer noe nytt og nyttig etter denne rebusen gjennom dyrenes verden. Etter hvert spørsmål får man umiddelbart vite om man har svart riktig, og får en kort forklaring til det riktige svaret. Det er ikke en konkurranse, og målet er å ha det gøy mens man lærer nye ting underveis.

Spørsmålene er tilpasset barn i grunnskolealder, løst i samspill med sine foresatte eller en voksen person. (For de minste barna har vi en dyrebingo på laminert ark hvor man skal finne bilder i de ulike innhegningene.)

Quizen er digital og løses på egen smarttelefon eller nettbrett, og krever bruk av mobilnett underveis (gården har ikke wifi). For dem som ikke har mulighet til å bruke digitale flater kan man hente ut en papirutgave i inngangen ved ankomst, men vi anbefaler alle å bruke den digitale utgaven dersom man har mulighet til det. Tilgang til link får man ved validering av billetter i inngangen, og det er ingen registrering eller krav til deling av personopplysninger for å delta i quizen.

Sett deg gjerne inn i hvordan du scanner QR kode med din mobil/nettbrett før du kommer.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Billettslipp sommer: 23. mars