Ta med din bedrift på nye eventyr

Konferanser, kurs eller møter på Hunderfossen er en magisk opplevelse. Vi har eventyrlige aktiviteter hele året, sunn og god mat lagd fra bunnen av, og en masse trolsk inspirasjon.

Inviter medarbeiderne dine til inspirerende kurs, møter eller konferanse på Hunderfossen. Stedet hvor historie, eventyr og tradisjoner møter moderne teknologi i naturskjønne omgivelser.

Overnatting midt i eventyrriket

Hunderfossen Hotell og Resort ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser. Her finner du eventyrstemning sommer, høst, vinter og vår. Vi har 40 hotellrom, hytter og leiligheter.  Hunderfossen Hotell og Resort egner seg spesielt godt for kurs, konferanse eller andre arrangementer med 5-100 deltagere. Det er fint plass til opptil 90 personer i enkeltrom der 40 personer bor i enkeltrom på hotellet, og 50 personer bor i enkeltrom på hytter og leiligheter.

Aktiviteter og teambuilding

Hos oss finnes et eldorado av aktiviteter perfekt for bedrifter, året rundt. Her kan du ta med dine kollegaer på klatring, gokart, 5d kino, en tur gjennom eventyrslottet og mye mer. Velg hvilke aktiviteter som passer best for din bedrift.

Vår, sommer og høst tilbyr vi disse aktivitetene:

Les mer om aktiviteter og opplevelser i vintersesongen.

Eventyrlig underholdning

Hunderfossen er kjent for eventyr om troll og prinsesser. Ved hjelp av dyktige skuespillere og musikere kan dere oppleve eventyrene bli til virkelighet. Med underholdning til en bedre middag i trollsalen, eller en helt spesiell guidet tur gjennom eventyrriket blir ditt event et virkelig eventyr.

Mat og drikke – lokale råvarer

I Gudbrandsdalen er det lange mattradisjoner med rause, mettende porsjoner. Vårt kjøkken bruker lokale råvarer og har fokus på sunn og god mat. Alle våre møte- og konferansepakker har inkludert sunne, gode hovedmåltider og små pustepauser med kaffe.

Trollsalen Restaurant

Trollsalen ligger innerst i Ivo Caprinos Eventyrgrotte, med inngang under Hunderfossen-trollet. Trollsalen er en unik restaurant bygget i store steinblokker og med seks gigantiske troll som holder taket oppe. I veggene er det eventyr tablåer med tema hentet fra Asbjørnsen og Mo sine folkeeventyr. Det er alltid fyr på peisen, levende lys og kaffe servert fra kobberkjeler. Scene for levende musikk og underholdning kan vi rigge etter ønske. Det er egen bar inne i lokalet med alle rettigheter. Trollsalen har 154 sitteplasser og egner seg ypperlig som lokale til forretnings middager.

Afternoon Tea hos Lysaker Gjestgiveri

Afternoon tea er en sjarmerende tradisjon med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig er den britisk. Hos Lysaker Gjestgiveri får dere servert vår versjon av Afternoon Tea, med deilige småretter, lokal te og bobler i glasset. Skap en uforglemmelig ettermiddag med Afternoon Tea hos Lysaker Gjestgiveri.


Slik kommer dere til Hunderfossen

Vi ligger strategisk plassert mellom Trondheim i nord og Oslo i sør, med gratis parkering under hele oppholdet for buss eller bil. I tillegg  har vi vår egen togstasjon på Dovrebanen 250 m fra hotellet; Hunderfossen Stasjon.


Vi skreddersyr ditt event

Ta gjerne kontakt med oss for en prat eller visning, ingen arrangement er like.
Tlf: 61 27 40 00 eller på hotell@hunderfossen.no

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Kurs og konferanse på Hunderfossen

Planlegger du kurs, konferanse eller møte for din bedrift?

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her