Eventyrlig iskunst: Årets snø- og isbygg

Snøbygg og iskunst i Vinterparken er unikt fra år til år. Med ny utforming og nytt tema, men alltid forankret i eventyrene. Av hensyn til Covid-19 har vi måtte gjøre en del endringer på årets snøkonstruksjoner slik at opplevelsen blir trygg og god. Det blir enveis gangretning gjennom iskatedralen og videre opp mot isbaren. I år lages det også, for første gang, et stort tematisert utendørs galleri med is og snøskulpturer.

Iskatedralen – Sakral stemning og flott utsmykning

Hunderfossen Iskatedral 2020
Med det vakre Eventyrslottet ligger den majestetiske Iskatedralen med sin sakrale stemning – i fullstendig stillhet, og med flott utsmykning i is og snø. Her kan man nyte atmosfæren og stillheten i ro og fred. Mang en prins har fått sitt ja her, og er man heldig kan man høre vakker sang fra Isprinsessen i veggene.
Vi er stolte av å ha Elisabeth Kristensen til å utsmykke Vinterparken. Hun har internasjonale meritter og er Norges eneste heltidskunstner i snø og is.

Årets tema i Hunderfossen Iskatedral er «livslang kjærlighet». I denne vanskelige korona-tiden, er det ekstra viktig å ta vare på de nære relasjoner. Med kunstneren Elisabeth Kristensens fantastiske skulpturelle uttrykk, presenteres vi for illusjoner som peker mot lyset og håpet vi alle venter på frem mot sommeren. Skapt av den reneste snø og is, har Kristensen skulpturert skjøre sommerfuglvinger på is, formet av et par vakre ansikter «tête-en-tête». En harmoni som bare må oppleves.

Se mer av Elisabeth Kristensens Iskunst på Instagram

Kong Valemons Isbar – isdrinker og varm gløgg


Følger du gangvegen gjennom den magiske Iskatedralen kommer du til Kong Valemon Isbar. Her kan du nyte en deilig isdrink, servert i isglass, eller varm gløgg.

En kunstnerisk nyhet: «Is Galleriet»

Hunderfossen Is Galleri: I år har vi for første gang et stort tematisert utendørs galleri med is og snøskulpturerÅrets tema er «skogens dyr», men du skal ikke se bort i fra at det dukker opp ett troll i historien.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Ledige billetter i august