5 tips til en eventyrlig høstferie

Høsten i Eventyrriket byr på nydelige farger, eventyrlig stemning og gode opplevelser for store og små.

Ta med familien til Hunderfossen og opplev et virkelig eventyr i høstferien. Slik blir høstferien i Eventyrriket Hunderfossen

Her er våre beste tips til en eventyrlig høstferie:

1. Planlegg tidlig 

Eventyrlige høstpakker
For å få mest ut av høstferien anbefaler vi å være tidlig ute med planleggingen. Vi har egne høstpakker med overnatting og billetter. Enkel bestilling og rabatterte priser.

Hunderfossen Hotell & Resort ligger i gangavstand fra Eventyrparken og Barnas Gård. Her bor dere midt i eventyrriket på hyggelige hotellrom, hytter eller leiligheter. Våre pakker kan også kombineres med andre familievennlige overnattingssteder i nærheten.

Husk å bestille billetter og overnatting i god tid for å sikre deg plass! Se åpningstider og priser her

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær
Husk å sjekke værmeldingen og pakk med gode sko og varme klær. Dersom det skulle komme en liten trollbyge har vi masse morsomme aktiviteter under tak!


2. Nærkontakt med dyr – Senk pulsen hos Barnas Gård Hunderfossen

Barnas Gård Hunderfossen byr på opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som ønsker nærkontakt med dyr! Kos, klapp og mat dyrene, spis god mat i gårdsbutikken og få utløp for energi og lekelyst i klatreløypa eller på skogsbilbanen. Gården ligger idyllisk til, på en gammel husmannsplass med utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen.


3. Aktiv ferie for store og små

Er dere ekstra eventyrlystne, anbefaler vi å få opp feriepulsen med en aktiv høstferie. I området rundt Hunderfossen finnes mange muligheter for en aktiv høstferie.

Klatring: Ønsker du å prøve deg på klatring kan du besøke Klatreparken i Hunderfossen Eventyrpark. Her har vi 5 løyper med ulike vanskelighetsgrader. I Lillehammer sentrum finner du et av Norges råeste innendørs klatresenter, Tyrili Klatresenter, med egne områder for barn.

Rafting i Sjoa: Sjoa er kjent som en av verdens beste og mest populære elver for rafting. Turene til GoRafting og Sjoa Raftingsenter er tilpasset ulike nivåer og erfaring. Familierafting passer for 7 år og oppover.

Et ekte sykkeleldorado: Alle fjellområdene har flotte sykkelmuligheter, enten du trives best på setervei, sti eller i utforløypa. Vil du prøve deg på downhill er Hafjell Bike Park en av Europas beste. Barn helt ned i 8 år kan fint prøve seg. Også på Sjusjøen Mountain Bike Park finner du ulike sykkel-løyper for hele familien.

Hundekjøring i høstfjellet: Prøv hundekjøring på barmark i vakre høstfarger. Turene går på en flott gammel setervei, eller på idylliske skogsveier.


4. Kulturopplevelser for hele familien

I Hunderfossen Eventyrpark kan du oppleve eventyrlig underholdning på Kongsgården i høstferien. Men området har også mer å by på når det kommer til kulturopplevelser for store og små. I nærheten finner du noen av de mest spennende museene for barn i Norge. Både MaihaugenLillehammer KunstmuseumNorsk Vegmuseum og Norges Olympiske Museum er like spennende for barn og unge som for voksne.

Her er det er alltid mye å gjøre for hele familien.
Se flere aktiviteter og ting å gjøre på lillehammer.com


5. Eventyrlige naturopplevelser

Få ting er vel vakrere enn norsk natur i høstfarger. Ta beina fatt og dra på eventyr i skog og mark. Her kan dere dra på små utflukter, eller sikte på den høyeste toppen. Gudbrandsdalen er historisk kjent for å ha den friskeste luften, så her er det bare å trekke inn. Velg mellom Sjusjøen, Nordseter, Synnfjell, Skeikampen, Hafjell, Kvitfjell, Gålå, Espedalen, Venabygdsfjellet og Kvamsfjellet. Her finner dere også noen av landets beste tur- og sykkelstier. I tillegg til to av Norges nasjonalparker i Gudbrandsdalen, Rondane Nasjonalpark og Langsua Nasjonalpark.

Les mer på Lillehammer.com


Velkommen til en eventyrlig høstferie i Eventyrriket Hunderfossen!

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Book høstferien nå

Book din høstferiepakke nå for å sikre deg plass.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her