Skoler og barnehager

Mange skoler og barnehager fra hele landet legger sommeravslutningen hos oss. Med våre spesialpriser, og med litt hjelp til kjøreing, trenger ikke dette å bli så dyrt.

Barnehagene trives her fordi det er en oversiktlig og trygg Familiepark med en rolig atmosfære og med mange ”hvilesoner” underveis.

Skoleklasser har stort utbytte av et besøk her på grunn av vår filosofi med Lek & Lær.

Barnehager

Hunderfossen Familiepark har aktiviteter og attraksjoner godt egnet for de aller minste og kommer det litt regn, har vi et stort utvalg av innendørs attraksjoner. Årets nyhet LEKEHUSET passer perfekt for barnehagebarna.

Vi har flere attraksjoner som baseres på våre kjente folke-eventyr. Det kan være spennende å bli kjent med noen av eventyrene i forkant av besøket, som f.eks. Askeladden som kappåt med trollet, Kvitebjørn kong Valemon og Askeladden og de gode hjelperne.

Lag en familiedag ut av opplevelsen! I år ønsker vi derfor å tilby barnehager å ta med seg besteforeldre (eller andre familiemedlemmer). Disse får selvsagt også billetter til barnehagepris fra kr. 159,-.

Skoleklasser – Lek & lær på Hunderfossen!

Vår filosofi – Lek & Lær preger attraksjoner og aktiviteter i Familieparken.

Traktorbanen på Bondegården, en fornøyelige reise på traktorene – fra ”jord til bord”. Vi har store innendørs opplevelsessentre som Energisenteret, reiser på kryss og tvers i Norge i Ivo Caprinos Supervideograf, bilbaner der barna får kjøreopplæring og førerkort, gullgraving, stort badeanlegg, eget lekeområde for de minstemorsom 4D film, og mye mer. Og naturligvis våre eventyrattraksjoner; Ivo Caprinos Eventyrgrotte, og Eventyrslottet.

Return to news overview

Contact form

Fill out the form below and send us your questions below. We will respond to your inquiry as soon as possible. You can also contact us on 91 27 55 30 or at troll@hunderfossen.no
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Order here