Årets nyhet: "Fyr & Flamme"

Årets nyhet: "Fyr & Flamme"

Årets nyhet i Eventyrparken

I sommer åpner vi en helt ny attraksjon som gir både luft i håret og en fin dose magekil. Om bord i tøffe dragevogner får dere bli med Fyr & Flamme på et spennende eventyr. Ta plass på drageryggen og gjør deres beste for å temme de ville dragene. Her kan de over 90 cm kjøre sammen med foreldre, og de over 120 cm kan kjøre helt alene. Årets nyhet finner dere helt innerst i Småbarnområdet, nedenfor Raftingen. Vi gleder oss til å fylle dragevognene med håpefulle dargetemmere, og tror dette kan bli en ny favoritt blant småtroll.

Hunderfossen

I sommer får dere også møte dragene Fyr & Flamme i en eventyrlig forestilling på Kongsgården

ASKELADDEN OG JAKTEN PÅ KRONJUVELENE
Spilles 4. juli –7. august.

Etter en lang søvn våkner Heksa opp i Berget det Blå. Hun kommer til seg selv og lurer på hva det var som skjedde? Hvorfor sovnet hun og hvor lenge har hun sovet? Biodynamisk dyrking av epler på Berget det Blå har båret frukter. Det viser seg at Heksa har klart å dyrke frem epler med den egenskap at du sovner når du tar en bit. Etter en tur ned på Kongsgården med epler sovner både Konge og Prinsesse. Endelig er Heksa sjef! Hvordan skal dette ende?

DRAGETEMMERSKOLE
Spilles 30. juni –7. aug.

De to dragene «Fyr og Flamme» holder til på Kongsgården. Der lever de sitt eget liv, gjør som de vil, gjør det de ikke får lov til, gjør ikke det de skulle ha gjort og det de skulle ha gjort koker bort. Kort og godt de lager bare kaos på Kongsgården. Kongen vil gjerne at «Fyr og Flamme» skal oppføre seg og vil derfor ta de i kurs; dressurkurs for uskikkelige drager.

Hør musikken fra forestillingen og lær deg dragedansen! 

Contact form

Fill out the form below and send us your questions below. We will respond to your inquiry as soon as possible. You can also contact us on 91 27 55 30 or at troll@hunderfossen.no
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Drag files here to upload. If necessary,
click here
to select files
Order here