Opplev et virkelig eventyr på Hunderfossen

Hunderfossen byr på full fart og heftige adrenalinkick for store og små, men her er det også rom for hvilepuls og den gode feriefølelsen.

«Har elsket denne parken i alle år. Var der hvert år når unga var små. Nå er de voksne så jeg hadde ikke vært der på mange år. Endelig kunne jeg dra dit igjen med barnebarnet. Vi koste oss like mye begge to.» Slik lyder en anmeldelse av Hunderfossen. Responsen viser at vårt naturskjønne eventyrrike i Gudbrandsdalen har lykkes med ambisjonene: Når du går inn portene, trer du inn i et eventyr der det føles godt å være. Hunderfossen handler om så mye mer enn å løpe heseblesende fra attraksjon til attraksjon.

Norges største samling av troll

Eventyrriket Hunderfossen består av Eventyrparken, Barnas Gård og Hunderfossen Hotell & Resort. Her finner du Norges største samling av troll og eventyr og opplevelser for hele familien sammen. Men husk; én dag kan bli litt lite. Her finnes mer enn 60 attraksjoner og aktiviteter for store og små. Under er en liten oversikt over de mest populære attraksjonene. Hvilke opplevelser tror du blir favorittene i din familie?

For de ekstra eventyrlystne
Hunderfossen Rafting

Reodor Felgens Hyperakselerator: Årets store nyhet er en ny oppfinnelse fra Aukrust-universet. I «Reodor Felgens Hyperakselerator» blir du tatt med på en enestående reise om bord i et helt nytt kjøretøy, drevet av miljøvennlig hydrogen utvunnet av ku-rap(!). Fest setebeltene, og bli med Solan & Ludvig på en utrolig kjøretur. ALDRI har du opplevd maken!

Hunderfossen Rafting: Geysirer, vanntåke og fossefall i over en halv kilometer lang kunstig elv. Ikke for ingenting at dette er blant parkens mest populære attraksjoner.

Klatreparken: Kjenn suget i magen når du klatrer i høyden med tretoppene og ser ned på de frådende vannmassene i raftinganlegget.

Il Tempo Extra Gigante: Norgeshistoriens mest spinnville bil, designet av selveste Kjell Aukrust, i en kjøreopplevelse av de sjeldne. Bygget for hånd av motorentusiaster i bilbyen München. Med toppfart på 65 km/t, er du garantert adrenalinkick og uorganisert frisyre ved målgang.

For småtroll

Eventyrparken er et eldorado også for de aller minste. Den lille bilbanen og Traktorbanen er perfekte for små motorinteresserte, mens andre vil garantert hygge seg i Lekehuset for småtroll eller på en fantastisk reise gjennom norske folkeeventyr i det store Eventyrslottet.

For de badeglade

I 2020 ble bassengområdet i Eventyrparken kraftig modernisert, og er tilpasset hele familien. Ha det gøy med 33 nye vannleker. Alt fra det grunne småtrollbassenget til vannsprutetårn og vannsklie for de vågale. Til sommeren kommer det også en nyhet som vi tror vil engasjere både barn og voksne.

Lærelysten?

Lær trafikksikkerhet ved Shell kjøreskole, bli ekspert på energikilder ved Energisenteret eller test dine musikalske evner ved Kvekkofonien.

For de som er glade i dyr

Barnas Gård ligger idyllisk til, på en gammel husmannsplass med utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen. Her kan du kose, klappe og mate dyrene. Barnas gård har også en spennende klatreløype og skogsbilbane – perfekt for å få utløp for energi og lekelyst. Og når blodsukkeret blir lavt hos store og små, er gårdsbutikkens fristende meny perfekt.

Eventyrlig underholdning
Eventyrlig Underholdning på Kokngsgården

I år settes det opp tre ulike eventyrforestillinger på Kongsgården med sang, dans og humor for hele familien: «Trollskap og Hulderpakk» (22. mai til 2.juli og 2. august til 5. september), «Soria Moria» (3.juli til 1.august), «Eventyr om folk og dyr» (08.06-10.06 og 15.06-18.06 kl. 13:00).

Uten mat og drikke, duger helten ikke

Eventyrparkens 11 små og store spisesteder har noe for enhver smak. Vil du unne deg det lille ekstra, anbefaler vi Trollsalen som ligger under det store Trollet. Taket holdes oppe av 6 troll og veggene er dekorert med scener fra Asbjørnsen og Moes eventyrverden. Menyen i Trollsalen er komponert av råvarer fra norske elver, skoger og vidder.

Overnatting midt i Eventyrriket
Overnatting Hunderfossen Hytter og leiligheter

Hunderfossen Hotell & Resort har komfortable hytter, praktiske leiligheter og koselige hotellrom – kun 400 meter fra Barnas Gård og Eventyrparken.

Les mer: 10 grunner til å besøke Hunderfossen

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Forhåndskjøp billetter

Billetter må forhåndksjøpes på nett. Begrenset antall tilgjengelig.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her