Sommer på Hunderfossen Camping

Bo midt i Eventyrriket med kort gangavstand til Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark

Campingen ligger i gangavstand til en av Norges mest besøkte attraksjoner; Hunderfossen Eventyrpark med over 50 opplevelser for barn og voksne. Hvert år kommer nye og spennende attraksjoner i familieparken.

Hunderfossen-Eventyrpark

Barnas Gård

I gangavstand ligger også Barnas Gård Hunderfossen med 150 dyr fordelt på over 20 ulike arter. Der kan dere kose dere med dyrene og ha en avslappende og trivelig opplevelse sammen barna.

Aktiviteter i området


Det er også gangavstand til den olympiske bob- og akebanen fra 1994 hvor de tilbyr kjøring med hjulbob på sommeren. Norsk Vegmuseum er også i gangavstand, med store utstillinger relatert til vei, bil og anleggsmaskiner både innendørs og utendørs.
Se flere aktiviteter i Hunderfossen og omegn her

Fossekroa

På Fossekroa (gangavstand) tilbyr de på sommeren både ala carte servering (alt fra fisk og biff, til hamburger og pizza) og på utvalgte dager i toppsesongen stor familiebuffet. Fossekroa ligger på Hunderfossen Hotell & Resort.

Hafjell Bike Park


Hafjell Bike Park ligger 5 minutter unna med bil, og der kan du også ta gondolen opp til Hafjelltoppen for å oppleve fjellet og utsikten.

Badeområde


Hvis dere ønsker å bade er det utendørs badeanlegg i Hunderfossen Eventyrpark, og innendørs og utendørs badeanlegg på Jorekstad (7 minutter med bil).

Book ditt sommereventyr nå!

Kjøp billetter til Hunderfossen Eventyrprak og Barnas Gård her.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her