Hytter på Hunderfossen

Hunderfossen Camping har sammen med Hunderfossen Hotell & Resort en rekke helårshytter med 2-8 sengeplasser, kjøkken, wc og dusj.

Alle våre helårs hytter og leiligheter har kjøkkenkrok og dusj/wc. Mange har også en koselig peis. Alle er trivelige og hjemmekoselige. Her får du et godt avbrekk fra hverdagens stress og mas!

Sommerhytter
Vi har i tillegg 33 camping-hytter med en enklere standard. Disse har 2 til 6 sengeplasser. Hyttene har ikke innlagt vann, men du finner sanitæranlegg rett ved enhetene. Hyttene ligger idyllisk rundt Hunderfossen Hotell og Resort sin «lille innsjø» Svanesjøen.

Booking
Ønsker du informasjon og booking av hytter/leiligheter, vennligst ta kontakt Hunderfossen Hotel & Resort; www.hunderfossenhotell.no  telefon 61 27 40 00, e-post: hotell@hunderfossen.no .

Hunderfossen Camping har sammen med Hunderfossen Hotell & Resort har mange leiligheter med 6-8 sengeplasser.

Alle leilighetene er i tilknytning til hotellet og campingen, og har kort gangavstand både til Hunderfossen Familieparken, Vinterparken, Barnas Gård, Vegmuseet, Bob-og Akebanen og Hunderfossens egen jernbanestasjon.

Leilighetene og hyttene kan selvfølgelig bruke samme døgnåpne resepsjon på hotellet, og som gjest i våre hytter og leiligheter er du velkommen til å benytte alle hotellets fasiliteter f.eks. bar, restaurant, badstu, lekerom, lekeplass, barneaktiviteter med mere.

Ønsker du informasjon og booking av hytter/leiligheter, vennligst ta kontakt Hunderfossen Hotell & Resort; www.hunderfossenhotell.no  telefon 61 27 40 00, e-post: hotell@hunderfossen.no.

Midtgarden – Leilighet med 6/8 senger

Dette er leiligheter over 2 etasjer med 3 rom + bad. Badet har dusjhjørne/dusjkabinett og wc. Oppholdsrom med TV og kjøkkenkrok med alt det mest nødvendige kjøkkenutstyret som skulle trenges. Leilighetene har 2/3 soverom. Soverom i første etasje har 1 køyeseng. Soverom i 2 etasje har 2 enkle senger og en dobbeltseng. Leilighetene med 8 senger har et ekstra soverom med 2 enkeltsenger i andre etasje. Alle hytter og leiligheter har dyner og puter, men sengetøy må medbringes eller kan selvfølgelig leies fra resepsjonen. Det er et obligatorisk gebyr for sluttrengjøring.

Leilighetene på Midtgarden har fire 6-sengs og to 8-sengs leiligheter. Disse er veldig populære og flotte for korps, idrettslag, skoleklasser, andre grupper eller familier som reiser i følge som ønsker å bo ved siden av hverandre.

Ønsker du informasjon og booking av hytter/leiligheter, vennligst ta kontakt Hunderfossen Hotel & Resort; www.hunderfossenhotell.nohotell@hunderfossen.no.

Gamleveien – Leilighet med 8 senger

Leilighet for 8 personer med 3 soverom, bad og badstu, kjøkken med kjøkkenutstyr, spisekrok og oppholdsrom med TV.

Leilighet for 6/8 personer med 2/3 soverom, bad, kjøkkenkrok med kjøkkenutstyr og oppholdsrom med TV.

Dette er leiligheter på 1 plan med 4 rom + bad. Badet har dusjhjørne/dusjkabinett/hjørnebadekar, badstue og wc. Oppholdsrom med sittegruppe, peis, langbord, kjøkken med alt det mest nødvendige kjøkkenutstyret som skulle trenges. Leilighetene har 3 soverom. Soverom 1 har en dobbelseng. Soverom 2 har familiekøyeseng. Soverom 3 har familiekøyeseng. Alle hytter og leiligheter har dyner og puter, men sengetøy må medbringes eller kan selvfølgelig leies fra resepsjonen. Det er et obligatorisk gebyr for sluttrengjøring.

Disse 4 leilighetene er lokalisert mellom hotellet og Barnas Gård i 2 bygg. Hver leilighet er på et plan, med egen inngang og parkering.

Leilighetene og hyttene kan selvfølgelig bruke samme døgnåpne resepsjon som hotellet, og som gjest i våre hytter og leiligheter er du velkommen til å benytte alle hotellets fasiliteter f.eks. bar, restaurant, badstu, lekerom, lekeplass, barneaktiviteter med mere.

Ønsker du informasjon og booking av hytter/leiligheter, vennligst ta kontakt Hunderfossen Hotell & Resort; www.hunderfossenhotell.no.

Leilighet i resepsjonsbygget på Hunderfossen Camping

Leiligheten i resepsjonsbygget har 10- 12 sengeplasser, Kjøkken, toalett, dusjer, oppholdsrom.

 

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Kjøp sesongkort 2021 - begrenset antall