Campinghytter i Lillehammer

Leter du etter en budsjettvennlig sommeropplevelse? Camping og campinghytter er et rimeligere alternativ for overnatting i sommerferien.

På Hunderfossen kan dere bo i enkle campinghytter eller koselige helårshytter. Campinghyttene ligger fint til i naturskjønne omgivelser, like ved Hunderfossen Hotell og Svanesjøen. Her finner dere også grillutstyr, terrasse, minigolf og hage med lekeplass. Vi har flere gjester som setter pris på sjarmen med campinghytter, og som kommer tilbake til samme hytte, år etter år.

Book overnatting

Bo midt i eventyrriket. Hotell, leilighet og hytter tilgjengelig.

Enten dere vil overnatte i telt, campingvogn, bobil, hytte eller hotell, vil du finne muligheter her på Hunderfossen. En liten spasertur fra Hunderfossen Hotell og hytteområdet ligger Hunderfossen Camping. På campingplassen finnes 300 plasser til døgncamping med caravanbobil og busser, alle plassene er med strøm. Her finnes også to store områder hvor det er plass til telt.

Aktiviteter ved campinghyttene

Minigolf
Lekeplass
Svanebåter

Andre hytter i nærheten

Lillehammer Camping
Hafjell Kvitfjell booking

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her