Underholdning i Hunderfossen Vinterpark

Vinterparken 2020 0013 2019 02 19 Hunderfossen Vinterpark 0347 Print

Underholdning i Hunderfossen Vinterpark

Neste åpningsdag er fredag 7. feb. 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Vinterparken er en levende park. Snøtroll og magisk underholdning for både store og små.

NYHET 2020: Eventyrteater på Kongsgården. For første gang i historien blir det sang, dans, tårer, latter og glede på Kongsgården vinterstid.

Meet And Great

Ved inngangen blir en møtt av selveste Kong Vinter, som konge av vinterrike ønsker han velkommen med sang fra sin snøborg. Hans undersotter snøtrollene svinser rundt blant de besøkende. (Start kl 18:00 varighet ca 15 min)

Litt lengre inn i Eventyrverden møter dere Prinsessen og Askeladden i Slottshagen som fremfører sin Eventyrmusikal. Prinsessen drømmer om Askeladden som hun vil reise ut i verden med. Hun er lei av livet på slottet. Showet spilles 3 ganger pr kveld. (varighet 7-8 min)

Heksa i Trollskogen
En annerledes eventyrfortelling. Heksa forteller eventyr til de som kommer på besøk inn i hennes Trollskog! 4 forestillinger pr kveld.

(Fortsetter under videoen fra oppføring i Slottshagen 2016 )

"Kvitebjørn og Gullkransen" - Kongsgården kl 18:40 og 19:40

I denne forestillingen følger vi Prinsessens kamp mot Trollkjerringa og på hennes utfordrende reise til Trollheimen for å hente Gullkransen. På denne ferden møter hun også på Kong Vinter som kanskje kan være henne til hjelp

Med list og lempe, kløkt og klokskap kommer hun seg omsider frem til Trollheimen og får hentet Gullkransen. Så gjenstår en spennende reise tilbake til Kongsgården hvor Trollkjerringa og snøtrollene prøver en siste gang å tilrøve seg Gullkransen fra Prinsessa.

Det blir spenning, fart og trollskap i dette vintereventyret ispedd lette snøfnugg av humor, sang og musikk. En 20 minutters forestilling som vil passe for hele familien.

I tradisjon tro avsluttes hver kveld i Hunderfossen Vinterpark med en grande finale med et storartet fyrverkeri. Spesial komponert sammen med musikk fra Edvard Grieg sin Dovregubbens hall.


(forbehold om programendringer)