Underholdning i Hunderfossen Vinterpark

Show Inngang

Underholdning i Hunderfossen Vinterpark

Neste åpningsdag er fredag 7. feb. 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Hunderfossen Vinterpark er en levende park. Snøtroll og magisk underholdning for både store og små.

Underholdingsprogrammet for Hunderfossen Vinterpark 2020 er ennå ikke klart, men vi lover på mange spennende og magiske opplevelser. Teksten under er fra Vinterparken 2019

Meet And Great


Ved inngangen blir en møtt av selveste Askeladden i kamp med Dragen i Berget det blå.

Litt lengre inn i Eventyrverden møter dere Prinsessen og Askeladden i Slottshagen som fremfører sin Eventyrmusikal. Prinsessen drømmer om Askeladden som hun vil reise ut i verden med. Hun er lei av livet på slottet. Showet spilles 3 ganger pr kveld.

«Isheksas labyrint»
Klarer du å lure til deg en gullpenge innerst i labyrinten der den slue Isheksa regjerer. I hekseigloen har hun sitt skattekammer fylt med gullmynter hun har stjålet fra Dovregubben. Om du er lettskremt, vil en av de snille snøtrollene hjelpe deg. Det verste Isheksa vet i de hårete Snøtrollene!

(Fortsetter under videoen fra oppføring i Slottshagen 2016 )

I Trollskogen kan du oppleve Askeladden og kampen om drageskatten. Et moderne eventyr teater, med mye humor og moro for hele familien. 4 forestillinger pr kveld.

Kong Vinter møter du i Snøhotellet og Iskatedralen. Han ønsker besøkende velkommen og vokter over Is katedralen og Snøhotellet. Uten han hadde det ikke kommet snø og is i Vinterparken.

(Fortsetter under bildet)

toggyheksa.jpg#asset:1522


I tradisjon tro avsluttes hver kveld i Hunderfossen Vinterpark med en grande finale med et storartet fyrverkeri. Spesial komponert sammen med musikk fra Edvard Grieg sin Dovregubbens hall.