Trollnatt i Hunderfossen Eventyrpark

Trollnatt Web 2

Musikalsk eventyrkomedie på kveldstid - til terningkast 6!

Neste åpningsdag er lørdag 6. juni 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Grunnet korona-situasjonen og de smittevernpålegg som gjelder, ser vi oss dessverre ikke i stand til å gjennomføre Trollnatt i år. Vi har derfor, med tungt hjerte, besluttet å utsette årets Trollnattoppsetning til 2021. Vi har startet planleggingen for 2021 og gleder oss veldig til å komme tilbake med den fantastiske, kritikerroste forestillingen til neste år


Trollnatt; en musikalsk eventyrkomedie på Kongsgården i Hunderfossen Eventyrpark

Terningkast 6 i 2019!

Velkommen til Trollnatt – vår morsomme, musikalske og herlige eventyrforestilling for hele familien. Når portene åpner til parken, vinker tusser og troll dere innover i parken. Ved Eventyrslottet er det et helt nytt "trolludium", før eventyret fortsetter på utendørsscenen ved Kongsgården. Den onde (og lett sprøe) heksa er tilbake og denne gangen legger hun en fryktelig plan: Klarer hun å fange sola slik at hun kan bli dronning og herske over hele kongeriket?

Over 100.000 gjester har så langt fått med seg Trollnatt, og forestillingen på Kongsgården settes opp 16 kvelder i juli og august. Teamet bak Trollnatt er håndplukket og blant landets dyktigste, med manus av Mathias Calmeyer, regi ved Gard Eidsvold og musikk ved Eirik Myhr. I rollen som prinsesse møter du Ane Eikemo Røsbak, Askeladden spilles av Jonas Strand Gravli og Trollgutten er ved Rebekka Opdal Christiansen. I tillegg spilles den herlige heksa av Marius Havik, og trollet Galder er ved Emrik Vatndal. Som Konge møter du Cato Skimten Storengen (Jonas Kippersund siste 3 dager). Forestillingen har også med dansere, bygdefolk og huldrer.

Pass opp for hekser og troll, sett dere tett sammen og slipp fantasien fri. Trollnatt er sommerens eventyrlige høydepunkt for hele familien i Hunderfossen Eventyrpark!


Se bilder fra årets forestilling i 2019

Heksefest1.jpg?mtime=20170802151756#asset:2147

tering6.png?mtime=20191206102213#asset:3893


“Trollnatt i Hunderfossen er sommerfulltreffer som alle familier som elsker norske folkeeventyr, dans. fin musikk, spenning og latter bør få med seg.”
Toppkarakter til årets Trollnatt i Hunderfossen (terningkast 6)

— ODD ROAR LANGE - THE TRAVEL INSPECTOR

Hele anmeldelsen kan du lese her: https://www.thetravelinspector.no


Tilbakemeldinger fra de siste års Trollnatt på vår Facebookside:

"Fantastisk morsomt både for store og små"
"Kjæmpe bra forestilling som fenget både store og små"
"Kjempe kjekt for både liten og stor"
"Helt fantastisk artig!!!! for liten og stor. Kjempeflinke skuespillere! ! "
"Super opplevelse for store og små. Både jeg og barna mine på 7 og 6, koste oss veldig"
"En utrolig flott kveld. Gode dansere møtte oss på vegen inn i parken. Troll i alle farger og fasonger fikk fram latteren i oss, og forestillingen var en soleklar sekser. Marius Høvik med sine komiske roller må oppleves og ... Rebekka Oppdal Christiansen er allerede profesjonell skuespiller. Lattermusklene fikk kjørt seg takket være profesjonelle skuespillere, og et godt manus."

KILDE: https://www.facebook.com/Hunde...
Trollnattmusikken

Musikken fra Trollnatt kan du høre på Spotify og de fleste andre strømmetjenester

Her finner du musikken på Spotify