Testsenter for Månelyst i Flåklypa

Toppbilde Manelyst

Testsenter for Månelyst i Flåklypa

Neste åpningsdag er torsdag 21. mai 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Testsenter for Månelyst i Flåklypa

Bli med inn i en eventyrlig verden, med tema fra suksessfilmen «Månelyst i Flåklypa». Her blir det et herlig gjensyn med sykkelreparatør og oppfinner Reodor Felgen, den evige optimisten Solan Gundersen og den saktmodige Ludvig, kjent fra Kjell Aukrust sin fantastiske nasjonalskatt.

Med verdensrommet som arena blir det finurlige, lærerike og lekne utfordringer for hele familien sammen. Opplev Reodors verksted, se de fantastiske kulissene fra filmen, pump opp trykket til prøveutskytning av raketten, ta en titt på månen, prøv det sorte hull – en garantert svimlende opplevelse, og ha det gøy med romsøppelrydding. En enestående attraksjon som man ikke kan oppleve noe annet sted i hele universet.

Her kan du få med deg får eksklusive videoserie som går bak kulissene på hvordan vi bygge en attraksjon på under 6 måneder for familie og barn, som skal ha høyt fokus på gjenbruk, teknologiske nyvinninger og kortreiste dingser?

Følg utviklingen av årets nye attraksjon på Instagram og Facebook

Attraksjonen er produsert i nært samarbeid med Aukrust AS, Aukruststiftelsen og Aukrustsenteret, og åpner dørene 25. mai kl. 10. Gled dere!

reodorVerksted_2.jpg?mtime=20190322104218#asset:3330