Hunderfossen Snøhotell

Snøhotell Ehz

Magi i is og snø i Hunderfossen Snøhotell

Neste åpningsdag er lørdag 6. juni 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Hunderfossen Snøhotell - en overnattingsopplevelse helt utenom det vanlige! Snøhotellet ligger midt i Vinterparken med Iskatedralen og Isbaren vegg i vegg. Snøhotellet er åpent for besøkende i Vinterparkens åpningstid eller for grupper på minimum 10 personer.

Bestill overnatting i Hunderfossen Snøhotell

Omgitt av iskunst og stemningsfull belysning, kan du sove godt på varme skinn og i lune soveposer.


Opplev Skandinavias sydligste Snøhotell - noe helt for seg selv! I 2020 er snøhotellet dekorert med spektakulær snø- og iskunst signert Norges eneste profesjonelle iskunstner, Elisabeth Kristensen, med inspirasjon fra norske folkeeventyr.

La deg bergta av våre fascinerende snøbygninger, med magisk belysning av is- og snø-skulpturer og eventyrtematiske rom. Iskatedralen er et populært sted for bryllup og arrangementer. Inngang til Iskatedralen og Snøhotellet er inkludert i inngangsbilletten til Vinterparken.

Hotellet kan bookes allerede nå, og vil ha åpent for individuelle i Vinterparkens åpningstider. Her er både romslige rikt dekorerte familierom, og intime dobbeltrom.

Nærmere 20 tonn med is og ca. 1500 kubikkmeter snø blir brukt for å bygge opp snøbygningene. Temperaturen holder seg jevnt rundt -5 grader og man sover i ekstrem-soveposer fra Bergans som tåler helt ned til -30 grader celcius. Underlaget er myke saueskinn på tykke isolerte madrasser, så du holder deg garantert god og varm.

Snøhotellet drives av Hunderfossen Hotell & Resort som tilbyr alle fasiliteter; frokostsal, varme saunaer, dusjer, peisestue, restaurant og møterom.