Hunderfossen Snøhotell

Snøhotell Ehz

Magi i is og snø i Hunderfossen Snøhotell

Parken er åpen ( 10:00 - 17:00 ) | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Hunderfossen Snøhotell - en overnattingsopplevelse helt utenom det vanlige! Snøhotellet ligger midt i Vinterparken med Iskatedralen og Isbaren vegg i vegg. Snøhotellet er åpent for besøkende i Vinterparkens åpningstid eller for grupper på minimum 10 personer.

Omgitt av iskunst og stemningsfull belysning, kan du sove godt på varme skinn og i lune soveposer.

BO I HUNDERFOSSEN SNØHOTELL

Opplev Skandinavias sydligste Snøhotell - noe helt for seg selv! I 2018 - er snøhotellet dekorert med spektakulære snø- og iskunst signert Norges eneste profesjonelle iskunstner, Elisabeth Kristensen, med inspirasjon fra norske folkeeventyr.

La deg bergta av våre fascinerende snøbygninger, med magisk belysning av is- og snø-skulpturer og eventyrtematiske rom. Iskatedralen er et populært sted for bryllup og arrangementer. Inngang til Iskatedralen og Snøhotellet er inkludert i inngangsbilletten til Vinterparken.

Hotellet kan bookes allerede nå, og vil ha åpent for individuelle i Vinteparkens åpningstider.

Nærmere 15 tonn med is og ca. 1500 kubikkmeter snø blir brukt for å bygge opp snøkomplekset. Temperaturen holder seg jevnt rundt -5 grader og man sover i ekstrem-soveposer fra Bergans som tåler helt ned til -30 grader celcius. Underlaget er myke saueskinn, så du holder deg garantert god og varm.

Snøhotellet drives av Hunderfossen Hotell & Resort som tilbyr alle fasiliteter; frokostsal, varme saunaer, dusjer, peisestue, restaurant og møterom.

BO I HUNDERFOSSEN SNØHOTELL