Hunderfossen Iskatedral

Katedral2017

Trollbundet og hellig i Hunderfossen Iskatedral

Neste åpningsdag er torsdag 21. mai 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Iskatedralen - en helt magisk opplevelse! Katedralen ligger ved Snøhotellet og Kong Valemons Isbar like ved det store Eventyrslottet.

Hunderfossen Iskatedral er et fantastisk bygg som blir bygget på nytt hver eneste vinter. Is og snøkirken blir dekorert med de vakreste snøutskjæringer og isskulpturer. Iskirken blir også belyst med over flere tusen led lys.


Bryllup i Iskatedralen

27. januar 2006 hadde vi vårt først isbryllup her i Hunderfossen Vinterpark. Siden den dagen er det mange som har sagt sitt "ja" til hverandre i de utrolige katedralene som er bygget siden den gang… har du lyst ta kontakt med oss på +47 61 27 40 00.

Her kan du bestille ditt drømmebryllup i Iskatedralen! Både kirkelige og borgerlige vielser kan foretas. Vi hjelper dere å planlegge hele seremonien!

En morsom (og litt rørende) historie...: Den Irske TV-produceren David Caffray, var mandag 7. januar 2008 på befaring i Hunderfossen Vinterpark i forbindelse med opptak til hans populære reiselivsprogram i Irland. Da han ankom Iskatedralen, ble han "bergtatt" - og ringte resolutt hjem til sin samboer og fridde. "Her vil jeg gifte meg"!

4 dager senere ankom bruden Chloe Louise Bocking Hunderfossen, 45 minutter før seremonien fant sted torsdag kveld. Der stod kanefarten klar, og det ble en høytidelig og minneverdig seremoni i Iskatedralen. Vi gratulerer og ønsker de nygifte alt godt!


Banner-Eventyrbryllup.jpg#asset:1465