Eventyrforestilling på Kongsgården

Kongsgarden

Eventyrforestilling på Kongsgården

Neste åpningsdag er torsdag 21. mai 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer tilbyr et rikt spekter av underholdning og teater, sterkt knyttet til den lokale kulturen i Gubrandsdalen og Lillehammer. Vi favner bredt over både alder og tematikk.

Drøm deg bort i våre eventyr, dans og syng, lek og lær, la deg bli fraktet med på de utroligste reiser til lands og til vanns og i lufta med. Hele sommeren både inne og ute!

For spilletider, se oppslag ved inngangen til Familieparken.


På Kongsgården kan du oppleve levende eventyrfigurer i møte publikum, på en scene som det ikke finnes maken til i hele kongeriket. Gled dere til nye, fengende og fornøyelige oppsetninger med profesjonelle aktører og skuespillere!

Kongsgarden

På dagen gjennom sommeren kan du på Kongsgården oppleve:

”Askeladden og prinsessen som ingen kunne målbinde”
kl. 13:00 – 13:30

Hver dag fra 22. juni. – 5. juli og 5. august – 18. august
Helgene: 24. august - 25. august og 31. august-1. september
Høståpnet: kl. 14:00, 28. september., 1. 3. 4. 5. 6. oktober

Det var en gang en konge; han hadde en datter som var så vrien og vrang i ord at ingen kunne målbinde henne, og derfor lovte han ut at den som kunne gjøre det, skulle få prinsessen og halve kongeriket att på. Det var nok av dem som ville prøve seg, skal jeg tro, for det er ikke hver dag en kan få en kongsdatter og et halvt kongerike til givendes. Grinden til kongsgården sto ikke noen stund, de kom i flokk og følge fra øst og vest, både ridende og gående. Hvem kommer får de besøk av på Kongsgården denne gangen tro?

malbinde.jpg?mtime=20190606155329#asset:3434:frontpageboxDsc00682