Eventyrforestilling på Kongsgården

Kongsgarden

Eventyrforestilling på Kongsgården

Parken er åpen ( 10:00 - 18:00 ) | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer tilbyr et rikt spekter av underholdning og teater, sterkt knyttet til den lokale kulturen i Gubrandsdalen og Lillehammer. Vi favner bredt over både alder og tematikk. 

Drøm deg bort i våre eventyr, dans og syng, lek og lær, la deg bli fraktet med på de utroligste reiser til lands og til vanns og i lufta med. Hele sommeren både inne og ute!

For spilletider, se oppslag ved inngangen til Familieparken.


På Kongsgården kan du oppleve levende eventyrfigurer i møte publikum, på en scene som det ikke finnes maken til i hele kongeriket. Gled dere til nye, fengende og fornøyelige oppsetninger med profesjonelle aktører og skuespillere!

Kongsgarden

På dagen gjennom sommeren kan du på Kongsgården oppleve:

"TROLLSKAP OG HULDERPAKK - en eventyrmusikal"

Spilles: Helger frem til 17. juni. Alle dager fra 23. juni til 6. juli og 6. august til sesongslutt 2. september. juli (ikke grønne dager) KL 13:00

En eventyrlig forestilling med mye sang og musikk, humor, kjente figurer som; Reve-Enka, 6.-far i Huset, Kjerringa med nesa i stubben, Trollfar, Per og Pål.

"Eventyrgryta på Kongsgården"

Spilles: fra 7. juli til 5. august KL 13:00  (ekstra forestilling 14. 17. 18. 19. 20. 21. 24. 25. 26. 28. juli kl 15:00)

En musikalsk og morsom eventyrforestilling helt utenom det vanlige med nyskrevet musikk og uventede krumspring!
Publikum blir med på å lage eventyret sammen med skuespillerne.

Dsc00682