NYHET: Bade og vannlek

Skisse Basseng Topp Web

NYHET: Bade og vannlek

Neste åpningsdag er lørdag 6. juni 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Det blir en VANNvittig nyhet i Hunderfossen Eventyrpark i 2020!

Vårt flotte badeområde ligger innerst i familieparken, og er kraftig modernisert til sommeren 2020. Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, gøyal vannsklie med landingsbane i bassenget, stort nytt vannlekområde med 33 nye vannleker, utedusjer, solsenger til gratis utlån, kiosk med slush og mineralvann, og et lekkert spisested med rikholdig meny, rett ved bassengkanten.

Bassengene er bemannet med badevakter som påser at badingen går trygt for seg, men følg med barnet ditt - på en solfylt dag kan det være litt uoversiktlig. Hvis du har barnevogn, kan denne parkeres ved solstolene eller rett bak badeområdet, slik at den er lett tilgjengelig. Husk badetøy - god fornøyelse!

Nær 17 millioner kroner brukes på oppgraderingen i 2020. Det blir lagt opp til mer vannlek og interaktivitet. Det vil være rundt 60 ulike nye vannpunkter, som gir hele 33 nye vannleker. Ikke mindre enn 87000 liter vann pumpes hver time gjennom de nye apparatene. Vi vil ha alt fra sprutende sopper, kjempestore vannbobler, fontenetuneller og fargerike vannsprutende solsikker. Det vil også være små og store vannkanoner med morsomt design, egen lekesone for de aller minste, og et leketårn med en vannsklie og tippende vannbøtter.

Hele hvilområdet utvides, WC-og garderobekapasiteten økes, og i det klassiske "storbassenget" blir det kraftige vanndyser som sørger for motstrøm eller medstrøm, avhengig av hva du ønsker.

Veidekke ASA er hovedentreprenør, og byggingen startet i august 2019. Offisiell åpning var planlagt til 11. juni, men grunnet Koronasituasjonen og ny nasjonal smittevernveileder, regner vi med at åpning her blir lørdag 20. juni. Budsjettrammen på 17 millioner kroner inkluderer også bygging av et nytt teknisk rom som vil sikre og ivareta de høyeste krav til vannkvalitet.

I miljøets ånd, foregår nå oppvarming av alt vann til det nye bassengområdet ved gigantiske luft-til vann varmepumper. Det betyr at gass og strøm blir erstattet med luft.

VELKOMMEN TIL BADE-EVENTYRET!


Småtrollbassenget

Et herlig plaskebasseng, med morsomme vannleker og artige sklier! 25 grader i vannet, og kun 30 cm dybde. Her kan mor og far slappe av ved bassengkanten, mens de minste koser seg trygt i vannet.

Sklier og vannkanoner

I det innerste lekebassenget har vi tøffe vannkanoner, sklier og vannaktiviteter. Her er det lov å plaske og sprute!

Spisestedet Solsiden

Åpent daglig fra kl. 10.00 på familieparkens ordinære åpningsdager. Her serveres alt fra salater, flere typer varme og kalde sandwich, til nypresset smoothie, deilig is og nydelig kaffe. Du kan spise inne eller ta med maten til vårt utendørs sitteområde

Bassengkiosken

Kiosk med salg av forfriskende slush, deilig is, godteri, noe badeutstyr, håndklær, m.m. (åpent med værforbehold)

Solsenger til utlån

Ved bassengene har vi solsenger fritt til utlån.

Garderober

Egen dame- og herregarderobe for bassengområdet, med dusjer og toaletter. For de som vil rask ut i vannet, har vi enklere skifterom lengst sør i anlegget, med utedusjer. WC'er er i umiddelbar nærhet av Bassengkiosken, samt i garderobebygget