Bade og vannlek

Bassent Topp

Bade og vannlek

Neste åpningsdag er fredag 7. feb. 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Det blir en VANNvittig nyhet i Hunderfossen Eventyrpark neste år! Byggingen har startet, og derfor må vi dessverre stenge bassengene de siste helgene og under høstferien.

Vårt flotte badeområde ligger innerst i Familieparken. Området har alt en familie kan ønske seg; bassenger for de største med vannleker og hinderbane, basseng for de aller minste med 30 cm dybde, solsenger til utlån og et spisested rett ved bassengkanten.

Bassengene er bemannet med badevakter som påser at badingen går trygt for seg, men følg med barnet ditt - på en solfylt dag kan det bli trangt om plassen i bassengene. Hvis du har barnevogn, kan denne parkes ved solstolene eller rett bak badeområdet, slik at den er lett tilgjengelig. Husk badetøy - god fornøyelse!

Vannhinderbane

Klarer du å komme deg over til den andre siden uten å bli våt? På vannhinderbanen møter du utfordringer som kan få en forfriskende slutt...

Småtrollbassenget

Et herlig plaskebasseng, med morsomme vannleker og artige sklier! 25 grader i vannet, og kun 30 cm dybde. Her kan mor og far slappe av ved bassengkanten, mens de minste koser seg trygt i vannet.

Sklier og vannkanoner

I de innerste lekebassengene har vi tøffe vannkanoner, sklier og vannaktiviteter. Her er det lov å plaske og sprute!

Spisestedet Solsiden

Åpent daglig fra kl. 10.00 på Familieparkens ordinære åpningsdager. Det nye spisestedet Solsiden servereralt fra salater, flere typer sandwich, til smoothie, is og kaffe. Du kan spise inne eller ta med maten til vårt utendørs sitteområde

Bassengkiosken

Kiosk med salg av aviser, is, godteri, noe badeutstyr (ikke badetøy), håndklær, m.m. (åpent med værforbehold)

Solsenger til utlån

Ved småtrollbassenget har vi solsenger fritt til utlån.

Garderober

Egen dame- og herregarderobe for bassengområdet, med dusjer og toaletter. Det er også et utendørs skifterom med utedusjer.