Årets nyheter 2018!

3 Nyheter 2018

Årets nyheter 2018!

Parken er åpen ( 18:00 - 20:30 ) | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Årets nyheter!

Rundsnurr er årets store attraksjon! På vår solfylte lille innsjø midt i Raftingen kan du kjøre en av våre 12 rundsnurrbåter. Bli med på en eventyrlig rund-snurr og ikke bli overrasket om du får en bølgeskvulp i nakken! Det er plass til tre personer i hver båt.
Høydekrav: fra 90 cm med voksen eller 120 cm alene

Vi har også fått nye kule radiobiler fra Italia! Både voksne og barn kan kjøre sammen, hver for seg eller mot hverandre!
Høydekrav: 90-130 cm med voksen, over 130 cm uten voksen.

I år kan du også besøke hanefar med hønseflokken i Hønsehuset på Bondegården - Åpner juni!

Vi har lyttet til våre kjære gjester og lanserer i år Hunderfossen-appen! Ved å bruke den kan du få mest mulig ut av parkdagen, lagre billetten din og mye mer!


EVENTYRPRINSESSEN - i Hunderfossen Eventyrpark Skulpturert av billedhugger Svein Tore Kleppan, og støpt i bronse i Oslo. Avduket av styreformann Anders Huuse 22. juni 2018.

Eventyrprinsessa

Svein Tore Kleppan (født 10. februar 1953) er en av Norges fremste billedhuggere, og er opphavsmann og kunstner bak en rekke velkjente skulpturer. I følge Norsk kunstnerleksikon har han "«...følsomhet forent med overbevisende utrykkskraft. Den håndverksmessige utførelsen viser godt håndlag og stor teknisk dyktighet». Kleppan har deltatt på Høstutstillingen 7 ganger, og har 12 ganger vunnet utsmykninger ifb. med konkurranser - deriblant "Per Gynt (bukkerittet) av Henrik Ibsen", utført i malmfuru på syv meter høy steinsokkel, plassert ved friluftsscena i Rondane. Kleppan har skulpturert et 50-talls relieffer, byster og monumenter. Blant hans mest kjente, er "Olav V, seilerkongen"(Hankø), Alf Prøysen (Ringsaker), "Hjallis, skøytekongen" (Hamar), "Skikongen Ole Ellefsæter" (Nybygda) og Henrik Ibsens minnepark (Skien). Svein Tore Kleppan har sitt verksted og galleri på Hundorp i Gudbrandsdalen.

Svein-Tore-sager.jpg?mtime=20180621095251#asset:2750