Norges mest spektakulære sted for vinterbryllup

Katedral2

Norges mest spektakulære sted for vinterbryllup

Neste åpningsdag er torsdag 21. mai 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Si JA! blant vakre is- og snøskulpturer og fantastiske lyseffekter.

I Iskatedralen, vakkert meislet i snø og is med fantastisk kunst og spennende lyseffekter, blir dere mann og frue. Stemningen er magisk og eventyret bare fortsetter. Mens dere fotograferes blant is, kunst og troll blir gjestene med guide på eventyrferd i Slottet. Og eventyret har bare begynt.

Våre folkeeventyr er fulle av romantikk og det å gifte seg er toppen av lykke! Er du smart og tenker på andre, vil du vinne prinsessa og halve kongeriket selv om tøyet ditt er fillete… Og visste du at troll også flørter og gifter seg? Blant trollene i Trollsalen Restaurant er det to gifte par!

Etter vielse, fotografering og omvisning ankommer dere Eventyrgrotta. Eventyrguiden følger dere gjennom grotta hele veien til bords. I Trollsalen venter tente lys, fyr på peisen og de kosteligste retter lagd fra bunnen av. Trollsalen har 154 mjuke sitterplasser, egen bar, plass til levende musikk og eventyrkino til underholdningsinnslag/film etc.

Det er alltid en stor ære å være vertskap på bryllup. Det er viktig at dere føler dere trygge på at vi har kontroll på alle detaljer. På Hunderfossen har vi mye erfaring og er vant til brudepar som vil ha noe helt unikt. Ingen bryllup er like for oss og alt vil være planlagt fra dere kommer til hotellet til dere reiser hjem, lykkelige og gifte.

Kontakt oss for mer info/ Bestill ditt eventyrbryllup i dag!

Se bilder fra Iskatedralen i GD