Velkommen til sommereventyret!

App Topp

Velkommen til sommereventyret!

Neste åpningsdag er lørdag 6. juni 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Velkommen til sommereventyret!

Hunderfossen Eventyrpark ligger naturskjønt til ved foten av Gudbrandsdalen, rett ved Hafjell, og 15 min kjøring fra Lillehammer sentrum. Mer enn 250.000 gjester besøker parken hver sommer, som gjør den til en av Norges best besøkte turistattraksjoner.

I Eventyrparken er det mer enn 60 flotte attraksjoner og severdigheter for hele familien sammen, og for flere dager til ende. Våre gjester kommenterer spesielt den rolige og fine stemningen i parken, som gjør at både barn, besteforeldre og barnebarn trives sammen her.

Se åpningstider og billettpriser for sommeren 2020 her

Blant de som har vært i parken, sier hele 96,9% at de vil anbefale Hunderfossen til sine venner! Er det lenge siden du har vært her, vil du bli overrasket over hvor mye nytt og spennende som har kommet til de senere år.

Årets nyhet er badeanlegget, som vi har investert 17 mill kr i, med masse nytt og spennende av vannleker. Badeanlegget åpner offisielt 20. juni. Store favoritter ellers er Hunderfossen Rafting, Il Tempo Extra Gigante, Eventyrslottet, Trollfallet, Traktorbanen og Energisenteret. Legg gjerne turen innom vårt beste spisested Trollsalen Restaurant for lunsj eller middag. Her skapes gode og varige minner!

SkisseBassengBoksWeb.jpg?mtime=20191106142358#asset:3855:frontpagebox

Rett ved Eventyrparken ligger Barnas Gård Hunderfossen, Norsk vegmuseum med eget kjøretøymuseum, Hunderfossen Hotell & Resort og Hunderfossen Camping. I destinasjonen ellers er det masse å finne på; fjellturer, fisking, Gågata, sykling i Hafjell, bading på Jorekstad, besøk på Maihaugen - her kan du være på ferie i mange dager!

Hunderfossen Eventyrpark har svært gode bil- og kollektivforbindelser. Ny og trygg E6 fra Oslo tar deg til Hunderfossen på litt over 2 timer. Fra Ålesund og Molde er det under 5 timer, mens det fra Trondheim tar 4,5 time hit. Fra Bergen er det ca. 6,5 time med bil. Vi har egen togstasjon, kun 200 meter fra Eventyrparken, der alle tog på Dovrebanen stopper. Fra Lillehammer stasjon går det Sommerbuss til Hunderfossen flere ganger daglig.

Vi anbefaler å kjøpe billetter på forhånd, så får du med deg rabatten. Ønsker du å gjøre det enkelt, bør du bestille en av våre overnattingspakker. Dette er fiks ferdige feriepakker, der vi har valgt ut de mest familievennlige overnattingsstedene og de beste aktivitetene.

Du bør også laste ned Hunderfossen-appen for å få mest mulig glede av ditt besøk.

Velkommen til eventyret!