Trollsalen Restaurant

Ehz  Trollsalen

Trollsalen Restaurant

Neste åpningsdag er lørdag 6. juni 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Innerst i Ivo Caprinos Eventyrgrotte, under det store trollet, ligger en av Norges mest spesielle restauranter. Trollsalen er skapt av Ivo Caprino og Anders Huuse som Hunderfossens hyllest til Lillehammer-OL i 1994. Her kommer ordet eventyrstemning virkelig til sin rett! 

Taket holdes oppe av 6 digre troll, og langs veggene er en rekke makeløse eventyrscener fra Asbjørnsens og Moes eventyr. Med fyr på peisen og kaffe fra kobberkjeler er vi sikkert på at du aldri har opplevd maken....

Trollsalen er lukket pga bryllup 1. sept 2018

Meny Trollsalen

Menyen er komponert av råvarer hentet fra norske elver, skoger og vidder av vår fremragende kjøkkensjef - som er kjent for å ta vare på gamle, gode mattradisjoner, og samtidig være nytenkende og kreativ.

Trollsalen Restaurant er åpen med à la carte meny på familieparkens åpningsdager gjennom hele skoleferien. Trollsalen er sommerens hyggeligste matopplevelse for store og små, og har matretter som passer for alle aldre. 

Utenfor parkens åpningstid, både sommer, vinter, høst og vår er Trollsalen ofte i bruk som selskapslokale for alt fra små private sammenkomster, bryllupsmiddager, konfirmasjoner og til større forretningsmiddager - med eller uten dans og underholdning. Et selskap Trollsalen kombineres alltid med egen guide og gjerne besøk i en eller flere av våre attraksjoner og aktiviteter. Trollsalen har kapasitet til 165 gjester. Det er gangavstand fra Trollsalen til Hunderfossen Hotell & Resort.

Trollsalen Restaurant er kåret til Norges beste parkrestaurant. Testoppsummering: ”Hunderfossen hadde garantert beste restaurant av alle spisestedene, og Trollsalen er den eneste vinner av tre velfortjente stjerner i år!”

Forespørsel om bordbestilling / leie av Trollsalen Restaurant, events, aktiviteter m.m:  hotell@hunderfossen.no eller tlf.: 61 27 40 00