Reise til Hunderfossen - TOG - BUSS - BIL

Reise Til Topp

Reise til Hunderfossen - TOG - BUSS - BIL

Neste åpningsdag er lørdag 6. juni 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Både med bil og kollektivt er det lett å reise til Hunderfossen. Eventyrparken ligger ved E6 og Dovrebanen like nord for Lillehammer sentrum.

TOG:
Ta toget til Hunderfossen Eventyrpark. Vi har egen togstasjon.
Bruk Vy sin reiseplanlegger for finne om det går et tog som passer.
Reiser en med med toget som går på strekningen Oslo - Trondheim, over Dovre, har toget en egen barneavdeling med lekerom som "forkorter" reisen til Hele Norges Eventyrpark - Hunderfossen.
Reisende med tog til Hunderfossen Stasjon kan ved fremvising av dagens gyldige togbillett, også få rabatt ved kjøp av dagsbillett til Hunderfossen Eventyrpark.
(Minste reiseavstand Moelv - Hunderfossen Stasjon)

Buss:
Sommerbussen har mange avganger går mellom Lillehammer, Hunderfossen og Hafjell.


BIL
Avkjøring (nr 85) fra E6 til parken er tydelig skiltet. Du ser parken og det store Eventyrslottet når du kommer sørfra på E6.

Her er linker til veikart og kjørebeskrivelser til Hunderfossen i Google maps.

Fra fritt valgt startsted til Hunderfossen

Fra Trondheim til Hunderfossen

Fra Ålesund til Hunderfossen

Fra Bergen til Hunderfossen

Fra Oslo til Hunderfossen

Parkering:
Hunderfossen Eventyrpark har stor parkeringsplass med kort avstand til inngangen til parken. Det er egent avmerket område for bobiler og busser. Parkeringsavgift i sommersesongen er 59,- pr. dag. Les mer fyldig informasjon om det nye parkeringsystemet som benytter easyPay. Årskortinnehavere kan kjøpe eget parkeringsbevis for hele året for kr 170,- på denne siden.


El-bil / hybrid

Kommer du med elbil eller hybrid, er det el-uttak (16A) tilgjengelig i «dumpa» mellom Hunderfossen stasjon (NSB) og Hunderfossen Hotell. Herfra er det 200 meter å gå til hovedinngangen til Hunderfossen Eventyrpark. Laderuttak er fritt tilgjengelig på strømstolpene, men skjøteledning må du ordne med selv.

attachment.jpg?mtime=20170613131526#asset:1997