Andre sommerjobber i Hunderfossen

Eventyrslottet Solvtak

Andre sommerjobber i Hunderfossen

Neste åpningsdag er tirsdag 18. feb. 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

I Hunderfossen er det mange ulike jobber for at alle besøkende skal ha et topp besøk på Hunderfossen Resort. Noen jobber i er Hunderfossen Familiepark, mens andre jobber er også utenfor familieparken.

GARTNERASSISISTENT

PLANTESTELL
Liker du å holde det pent å ryddig rundt deg og stelle med blomster er dette en jobb for deg. Du må starte kl 07:00, ha evnen til å jobbe selvstendig, være glad i å jobbe utendørs, vise initiativ og effektivitet. Hunderfossen er kjent for å være en frodig og ryddig park så dette er en viktig oppgave i parken.

PLENKLIPPING
Hunderfossen er kjent for å være en ren og ryddig park med flotte grøntanlegg som må vedlikeholdes hver dag. I tillegg jobber du også med å klargjøre parken før åpning. Dette innebærer å gå med løvblåser rundt på bilbaner og veier i parken. Du må starte kl 07:00, ha evnen til å jobbe selvstendig, være glad i å jobbe utendørs, vise initiativ og effektivitet.

SCENETEKNIKER:

Som scenetekniker har du ansvar for å styre en stor spott med lys manuelt under alle forestillinger på Hunderfossens teaterforestilling på kveldstid. Det er mye jobb på kveldstid, og det må påberegnes øvelser på forhånd for at du skal bli trygg i rollen med følgespott. Dette er den viktigste lyskilden vi bruker i kveldsmørket. Det er bare et pluss hvis du har erfaring med lys og teater, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du er pliktoppfyllende, har en interesse for å lykkes sammen med andre, og er fleksibel for endring av arbeidstid. En stor fordel om du har førerkort på bil eller moped da stort sett alle øvelser og alle forestillingene er på kveldstid.TEKNISK AVDELING og kveldsvakt

Liker du praktisk arbeid, tekniske utfordringer og å jobbe utendørs?
Da kan teknisk avdeling være noe for deg. Oppgavene vil være vedlikehold og reparasjoner av utstyr, samt utendørs vedlikehold og søppelkjøring. Kveldsvakten må være en ansvarsfull person over 18 år med stå-på vilje og initiativ. Som kveldsvakt har du låseansvar og du skal se til at Parken er klar til åpning neste dag. Det er stor fordel om du kan kjøre traktor!MEDARBEIDER I ØKONOMIAVDELINGEN (min. 18 år)

Du må gjerne ha interesse for tall og økonomi. Du må ha ordenssans og kunne å telle penger. Jobben går ut på å ha kontroll på dagens omsetning og kontantstrøm. Du ansvar for bl.a. veksling, programmering, rapportering, oppgjør og oppfølging.GJESTESERVICE OG BILLETTSALG

Er du over 18 år og liker å hjelpe og yte god service kan dette være stedet for deg. God ordenssans og muntlig fremstillingsevne er nødvendige egenskaper. Her er det en fordel at du har jobbet i parken tidligere. Ønsker du billettsalget bør du ha god tallfølelse og ha evnen til å mestre stress. Du vil møte mange hyggelige mennesker som setter pris på god service fra deg.RENHOLD

Er du morgenfugl og kan starte på jobb kl 07:00? Er du også grundig og pliktoppfyllende kan dette være en fin jobb for deg. Renholdsjobben utføres på morgenen/formiddagen og kan derfor eventuelt kombineres med annen jobb. Renholdere får et lønnstillegg på kr 10,- pr.time.LOGISTIKKANSVARLIG OG LOGISTIKKMEDARBEIDERE

Som ansatt på logistikkavdelinga er du en viktig ressurs for Hunderfossen. Logistikk er avdelingen som holder liv i all matservering i parken. Alle butikker og serveringssteder er avhengig av den jobben logistikk gjør.

Logistikk har ansvaret for å ta i mot, lagre og fordele mat- og drikkevarer og non-food produkter. Vi søker etter initativrike og utadvente personer som trives i et hektisk miljø.HUNDERFOSSEN CAMPING

Resepsjonist: Består av oppgaver som å ta imot og sjekke inn gjester, sjekke campingplassen, telefon og mail. I resepsjonen selges også kioskvarer og diverse husholdningsartikler.
I hovedsesong åpner resepsjonen kl 07.00 og stenger kl 23.00. Derfor er det viktig at de som skal jobbe der har transport til å komme seg til og fra campingen uten kollektiv trafikk.

Minimum alder er 17 år.

Utearbeider: Består av oppgaver som gressklipping, gresstrimming, luking og rydding. Minimum alder er 16 år.BOOKINGMEDARBEIDERE

Som bookingmedarbeider jobber du med salg av overnattingspakker via vårt eget bookingsystem. Salget foregår i hovedsak via telefon.
Bookingavdelingen ligger i parkens Gjesteservice og det vil derfor være naturlig at de ansatte tar oppgaver der. Du må være minimum 18 år og deter en fordel om du kan jobbe hele juni og juli. Full opplæring vil bli gitt.Søk her!