Sommerjobber ved attraksjoner

Klatretoppen

Sommerjobber ved attraksjoner

Neste åpningsdag er tirsdag 18. feb. 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

I Hunderfossen Familiepark er det over 50 attraksjoner som er tilpasset for både store og små gjester. På mange av attraksjonene møter gjestene blide og trivlige ansatte som hjelper de besøkende.

IL TEMPO EXTRA GIGANTE/GOKART OG EVENTYRSKIPET

Er du 18 år, utadvendt, oppmerksom, nøyaktig, tydelig og liker å by på deg selv så kan du søke jobb på IL TEMPO EXTRA GIGANTE. Dette er en berg-og dalbane hvor du skal ha ansvar for kontroll av høyde, køsystem, informasjon og veiledning.

På vår elektriske gokartbane instruerer du gjestene i hvordan de skal håndtere kartene, sikkerhet er viktig her og du følger med underveis i kjøringen.

Eventyrskipet er et gyngende skip hvor våre gjester får virkelig kjenne på magasuget. De ansatte rullerer mellom berg-og dalbanen og Eventyrskipet i løpet av dagen.

Du rullerer mellom disse tre stedene i løpet av dagen.

ANSIKTSMALING/BUTIKK OG LEKEHUSET

Er du kreativ og flink til å tegne/male kan kanskje ansiktsmaling være noe for deg. Her bytter dere mellom ansiktsmaling, butikk og lekehuset i løpet av dagen. I lekehuset som er for de minste barna er det fint om du aktiviserer barna og passer på at reglene overholdes.

UTEAKTIVITETER

Er du glad i å oppholde deg utendørs i all slags sommervær, er dette stedet for deg. Liker du å jobbe med barn og har evnen til å lære bort, er dette stedet for deg. Du bør ha tålmodighet, godt humør og like å jobbe utendørs.

Er du minimum 16 år kan du rullere mellom ulike attraksjoner som:
Utsiktstårnet, Froskekongen, Prinsessetårnet, Radiobiler, Volvo bilbane og Det lille toget, Mercedes bilbane, Shell banen, bilbanen for de minste

Er du minimum 18 år kan du rullere mellom ulike attraksjoner som:

Elektriske gokart, Eventyrskipet, Il Tempo Ekstra Gigante, Parkering, Rafting og Rundsnurr.

TRAKTORBANEN OG FK-BUTIKKEN (min.16 år)

Her får man god variasjon i og med at du jobber både innendørs og utendørs. Her kan hele familien sitte på John Deere-traktorer 6930 Premium, en morsom og opplevelsesrik traktorbane, der barna styrer traktoren mens de voksne sitter i baksetet. Du jobber i Felleskjøp butikken hvor vi selger John Deere-effekter, leker, klær og foto fra Traktorbanen.

INNGANGSVERT/DEN LILLE PRINSEN/EVENTYRSLOTTET (min. 16 år)

Vi ønsker kreative og sprudlende personer som skal ta i mot våre gjester på en eventyrlig måte. I Den Lille Prinsen vil du presentere en film og du får også jobbet i souvernir butikk. Man rullerer mellom disse tre stedene i løpet av dagen.

GUIDE I HØYDEPARKEN (min. 18 år)

Her skal gjestene man passere hindre fra 1 til 12 meter over bakken. Vi trenger guider som skal instruere og følge opp gjestene i høydeparken. Er du sporty, glad i fysisk aktivitet og ikke redd for høyder, er dette et spennende sted for deg. Det blir arrangert klatrekurs med opplæring i sikring og rappellering.

BADEVAKT

Er du glad i vann og har kunnskaper og/eller interesse for førstehjelp og livredning er dette stedet for deg. Du bør være 18 år, og for å bli godkjent som badevakt må du gjennomføre et badevaktkurs (ca. 10 t). Sikkerheten ved bassenget har meget høy prioritet.

ENERGISENTERET

På Energisenteret trenger vi serviceinnstilte medarbeidere som viser gjestene til rette i utstillingen. Arbeidsoppgavene består blant annet i å starte programmer og informere om disse. Du kan også betjene elbilbanen vår og NIKKO senteret, med salg og utlån av fjernstyrte biler. De fleste som jobber her er over 18 år.

Søk her!