Skoler og barnehager

Hunderfossen  Familiepark Aug 13 40

Skoler og barnehager

Neste åpningsdag er lørdag 6. juni 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Mange skoler og barnehager fra hele landet legger sommeravslutningen hos oss. Med våre spesialpriser, og med litt hjelp til kjøreing, trenger ikke dette å bli så dyrt.

Barnehagene trives her fordi det er en oversiktlig og trygg Familiepark med en rolig atmosfære og med mange ”hvilesoner” underveis.

Skoleklasser har stort utbytte av et besøk her på grunn av vår filosofi med Lek & Lær.

Barnehager

Hunderfossen Familiepark har aktiviteter og attraksjoner godt egnet for de aller minste og kommer det litt regn, har vi et stort utvalg av innendørs attraksjoner. Årets nyhet LEKEHUSET passer perfekt for barnehagebarna.

Vi har flere attraksjoner som baseres på våre kjente folke-eventyr. Det kan være spennende å bli kjent med noen av eventyrene i forkant av besøket, som f.eks. Askeladden som kappåt med trollet, Kvitebjørn kong Valemon og Askeladden og de gode hjelperne.

Lag en familiedag ut av opplevelsen! I år ønsker vi derfor å tilby barnehager å ta med seg besteforeldre (eller andre familiemedlemmer). Disse får selvsagt også billetter til barnehagepris fra kr. 159,-.

Skoleklasser - Lek & lær på Hunderfossen!

Vår filosofi - Lek & Lær preger attraksjoner og aktiviteter i Familieparken.

Traktorbanen på Bondegården, en fornøyelige reise på traktorene - fra ”jord til bord”. Vi har store innendørs opplevelsessentre som Energisenteret, reiser på kryss og tvers i Norge i Ivo Caprinos Supervideograf, bilbaner der barna får kjøreopplæring og førerkort, gullgraving, stort badeanlegg, eget lekeområde for de minste, morsom 4D film, og mye mer. Og naturligvis våre eventyrattraksjoner; Ivo Caprinos Eventyrgrotte, og Eventyrslottet.

Eget energisk tilbud for 1. - 10. klasse

Sammen med Energisenteret har vi et helt nytt tilbud til skoleklasser som ønsker en kombinasjon av faglig innhold og berg- og dalbaner. Undervisningen er pedagogisk tilpasset alle klassetrinn i grunnskolen. For bestilling og gruppepriser kontakt: post@eis.no.

Les mer om våre spesialtilpassede og energiske undervisningsopplegg:
1. til 4. Klasse - iL Tempo Extra Gigante
5. til 7. Klasse - iL Tempo Extra Gigante
8. til 10. Klasse - iL Tempo Extra Gigante

Skoletilbud

Bestilling av billetter til skoler og barnehager: 61 27 55 30 (spør etter Ingeborg eller Anita) eller troll@hunderfossen.no

Alle aktiviteter og opplevelser er inkludert i billetten, med unntak av mat. Vi har gassgriller tilgjengelig og det er lov å ta med egen nistepakke.

Skoleklasser får med én lærer gratis pr. klasse, og barnehager får med én leder gratis pr. fjerde betalende barnehagebarn. Medfølgende familie / søsken får samme pris som barn, forutsatt at samtlige billetter hentes og betales samlet ved inngangen.

Vil dere komme en helg eller i skoleferien istedenfor? Skoler, SFO og barnehager kan få gunstige gruppepriser også på ordinære åpningsdager og i helger. Ta kontakt på troll@hunderfossen.no for avtale og pristilbud.