Sesongkort fra 830,-

Eventyrlig Sesongkort Topp

Opplev Hunderfossen Familiepark hele året

Neste åpningsdag er lørdag 29. sep. 2018 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Sesongkort i Hunderfossen Eventyrpark.
KJØP sesongkort ONLINE nå


Med sesongkort er du hjertelig velkommen til å besøke Hunderfossen Eventyrpark alle ordinære åpningsdager i 2018, sommer og høstsesong 2018. I Hunderfossen Eventyrpark er alle aktiviteter og attraksjoner inkludert i billetten (minus høydeparken).  SesongkortPluss i Hunderfossen Eventyrpark gir deg i tillegg inngang til Barnas Gård Hunderfossen alle dager gården er åpen og en inngang til Trollnatt.

Sesongkort - besøk oss så ofte du ønsker!

Sommersesong 19.5 - 2.9.2018
Sesongkortet gir inngang til Hunderfossen Eventyrpark på alle ordinære åpningsdager fra 19. mai til 2. september.

Høstsesong :
Sesongkort gir fri inngang til Hunderfossen Eventyrpark på åpne dager i uke 40.

Totalt kan du med sesongkort besøke Hunderfossen Eventyrpark nesten 100 dager i 2018.


SesongkortPLUSS

Sesongkort PLUSS inkluderer nå også sesongkort til Barnas Gård Hunderfossen!

I tillegg til å besøke Eventyrparken så ofte du vil, kan du til sommeren hilse på dyrene på Barnas Gård Hunderfossen hver dag. En billett til magiske Trollnatt er også inkludert. Sesongkort PLUSS koster kun kr. 200,- ekstra. Da det er begrenset med antall billetter til Trollnatt er det viktig at Sesongkort PLUSS eiere melder inn ønsket kveld for Trollnatt. (Sesongkort PLUSS eiere vil bli kontaktet pr. e-post til den e-postadressen som ble registert ved kjøp). Om dere ikke har fått e-post før Trollnattperioden begynner så ta kontakt med oss på e-post: troll@hunderfossen.no

NB! Oppgradering gjøres i forbindelse med bestilling av sesongkort på nett eller i Gjesteservice når sesongkortet hentes ut. Det er ikke mulig å oppgradere sesongkort til sesogkortPluss etter at kortet er tatt i bruk.Fordeler med sesongkort

Aldersgrenser for sesongkort


Det er samme pris for sesongkort for voksen og barn, men barn under 90 cm i høyde går gratis og trenger ikke billett. Dersom barnet passerer 90 cm i løpet av sesongen, må det løses billett.

Ordinært sesongkort kan ikke benyttes til Trollnatt, Barnas Gård Hunderfossen eller på spesielle events utenfor ordinære åpningsdager.

KJØP sesongkort ONLINE nå