Sesongkort for 2019!

Jenterogslott Topp Banner

Besøk Hunderfossen Eventyrpark så ofte du ønsker!

Neste åpningsdag er fredag 7. feb. 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

KJØP sesongkort ONLINE nå

Hunderfossen Eventyrpark har åpent på vinteren, sommeren og høstferien, og med sesongkort kan dere besøke oss så mye dere ønsker når parken er åpen. Alle attraksjoner og aktiviteter er inkludert, med unntak av høydeparken.

Fordelene ved Sesongkort er mange. Det kan brukes på vinteren, sommeren og høsten, og kan totalt gi fri inngang til parken nesten 100 dager. Samtidig som det gir rimeligere parkering, rabatt i Trollsalen Restaurant, 50% på inngangsbillett i Fårup Sommarland i Danmark og mer.

Kjøp sesongkort til Hunderfossen i dag

Ønsker du enda flere fordeler for kun 150 kr ekstra? Med SesongkortPluss kan du også besøke Barnas Gård Hunderfossen så mye du vil. (Dagsbillett til Barnas Gård Hunderfossen vil sommeren 2019 koste 150,-)

Rimeligere parkering med årskort på parkering for hele året bestill her

KJØP sesongkort ONLINE nå


Fordeler med sesongkort


Det er samme pris for sesongkort for voksen og barn, men barn under 90 cm i høyde går gratis og trenger ikke billett. Dersom barnet passerer 90 cm i løpet av sesongen, må det løses billett. Ordinært sesongkort kan ikke benyttes til Barnas Gård Hunderfossen eller på spesielle events utenfor ordinære åpningsdager. Har en mistet sesongkortet eller ikke finner dette ta kontakt med Gjesteservice i Hunderfossen Eventyrpark. Erstatningskort koster 100,-