Kongsgården bygges i Hunderfossen Familiepark

Headerbilde Amfi Skisse

Kongsgården bygges i Hunderfossen Familiepark

Parken er åpen ( 10:00 - 15:00 ) | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Et nytt slott har sett dagens lys på Hunderfossen i vinter, like sør for trollet der det tidligere var en utescene. Foran slottet blir det en gedigen scene som gir muligheter til oppsetninger Hunderfossen tidligere ikke har hatt. Kongsgården åpnes Kristi himmelfartsdag 25. mai, som også er åpning for sommersesongen.

Hunderfossen har for vane å presentere nyheter hver sesong, og en av årets nyheter vil kunne by på et langt større spekter av sceneforestillinger. For slottet er ikke tenkt brukt for at barna kan komme inn, men for at skuespillerne skal ha en scene som er utenom det vanlige. Her skal de kunne åpne vinduer eller gå ut på balkonger. Det vil gi oss veldig fine forestillinger, sier markeds- og underholdningsansvarlig Thor Willy Christansen. En slik satsning fører også til at parken vil knytte til seg profesjonelle skuespillere til sommerens mange forestillinger.

Hele sceneområdet er også hevet for at det skal bli bedre sikt for tilskuerne. Det er viktig at barna ser godt, og det kan vi love. Selve scenen blir 65 meter bred og en hemmelighet er at skuespillerne har sin egen tunell under og kan dukke opp på motsatt side uten at barna har en anelse om hvordan det gikk til.

Amfi-Hunderfossen-Familiepark-Skisse.jpg?mtime=20170310135528#asset:1779

Eventyrmusikal

Det er skrevet en egen eventyrmusical for den nye scenen, som vil bli spilt i sommer. Dessuten blir det «Trollnatt» 16 kvelder i juli som byr på en helt ny og spennende oppsetning med en kombinasjon av teater, dansere og musikkinnslag. Premieren på Trollnatt er 15.juli.

Fritt etter orginaltekst av Lillehammer Byavis - Einar Lyngar. 2. mars 2017