Se video fra Trollnatt

Trollnattpakke4

Askeladden og Dronningen på Kongsgården

Neste åpningsdag er torsdag 21. mai 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Nå kan du se den kritikerroste og elleville eventyrkomedien «Askeladden og Dronningen på Kongsgården» som ble spilt under Trollnatt i 2017 og 2018.

Forestillingen passer for store og små. Det er ikke satt aldersgrense på forestillingen, men det anbefales at barn under 6 år ser forestillingen sammen med voksen.

På Kongsgården forberedes det til stort bryllup mellom Askeladden og Prinsessen. Deres gode venn; Trolle,
lager lystig stemning med sin magiske fløyte.

Kongen har endelig funnet sin flotte dronning og han vil gifte seg med henne. Men hva vil skje når den jålete dronningen ankommer Kongsgården og Askeladden og prinsessen samtidig planlegger sitt bryllup?

Se den kritikerroste eventyrkomedien Trollnatt fra 2018 med blant annet Jonas Strand Gravli (kjent fra bl.a. filmene Ragnarok og 22.July) i hovedrollen som Askeladden. Jonas Strand Gravli
Gard B Eidsvold Trollnatt er regissert av Gard B. Eidsvold, og over 100 000 har sett denne utendørs eventyrkomedien i Hunderfossen Eventyrpark.

"Les anmeldelsen av Trollnatt 2019 som fikk terningkast 6!"


https://www.thetravelinspector.no/news/trollnatt-hunderfossen-askeladden-2019Hunderfossen Eventyrpark ligger i Lillehammer kommune i Innlandet, kun 2,5 timer fra Oslo. Foruten verdens største troll kan du oppleve ekte norsk natur på sitt beste, rett i foten av Gudbrandsdalen.

Les mer om Trollnatt i Hunderfossen
TrollIan.jpg?mtime=20160425113314#asset:1048