Tips til en god parkdag!

Zom 4344

Tips til en god parkdag!

Neste åpningsdag er lørdag 6. juni 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Tips for å få en fin parkdag i Hunderfossen Familiepark

Bruk tid på å planlegge besøket – da får dere mest ut av dagen. Bruk websiden vår til å se hvilke attraksjoner som passer for hvem, hvilke forestillinger dere ønsker å få med, og hvor dere skal spise. 

Bestiller du billettene på forhåndsvalgt dag, så får dere online-rabatt. Mange velger å kjøpe 2-dagers billett, da de ikke rekker over alt på én dag.

En park-dag er en aktiv dag, så husk gode sko og ledige klær for både små og store. Husk å drikke og spise godt underveis - forfriskninger og noe å spise får dere kjøpt på våre mange utsalgssteder. 

Ta med litt ekstra klær - skiftetøy og evt. regntøy. Med stempel på hånda kan du fritt gå inn og ut av parken for å hente ting i bilen. Det er også mulig å leie en tralle ved inngangen til parken, eller leie oppbevaringsboks.

Husk badedrakt! Vi har et populært badeområde med bassenger for de aller minste med 30 cm dybde, til de største med vannhinderbane og sklier. Inntil bassengene er det fri bruk av våre mange solsenger.

Supert for de minste!
På Hunderfossen er det så mye å oppleve at vi anbefaler å bo flere netter. Kommer det en liten trollbyge, kan dere besøke våre innendørs attraksjoner på hele 7000 m2. Vårt eget "vitensenter" i Familieparken; Energisenteret har mange nye og spennende utstillinger, der bl.a. vannfallet er superpopulært for de minste. Traktorbanen og vårt flotte småtroll-område nederst i parken anbefales, og årets nyhet LEKEHUSET er også spesielt utviklet for de aller minste gjestene. Det er avskjermet stellerom og ammekrok ved inngangen, og stellebord flere steder ellers i parken.

Foruten Familieparken med over 60 attraksjoner/aktiviteter, har vi Trollnatt som går på utvalgte kvelder i juli. Da tar trollene over og lager skikkelig trollfest! Kvelden toppes med en spennende familieforestilling. I tillegg er Barnas Gård Hunderfossen en perfekt kombinasjon med Familieparken. Der kan du kose og mate over 20 dyreslag - alt innen 400 meters rekkevidde. 5 minutt unna, ligger gondolen i Hafjell - som tar dere opp til toppen av Hafjell hvor det er muligheter for turer, downhill sykling eller bare å nyte utsikten. Vegmuseet ligger 300 meter unna Familieparken, og er en populær tilleggsaktivitet for de som besøker oss.

Eventyrlig også for de store
Hunderfossen Familiepark er en rolig og naturskjønn park med store grøntarealer, vakre blomsterbed, med byggeskikk inspirert fra Gudbrandsdalen og eventyrene. Mange av våre attraksjoner er også tilpasset både større barn og voksne.

Mat og drikke i familieparken
Vi legger vekt på å ha et sunt og variert mattilbud til hele familien i Hunderfossen Familiepark. På våre syv serveringssteder har vi alt ifra frukt og grønnsaker, wraps, salat, grove baguetter, bakverk og is, til á la carte tilbud med kjøtt- og fiskeretter i Trollsalen Restaurant. Det er faktisk først når du har kikket en stund, at du klarer å få øye på alle trollene... Her er familiemeny og gøy for barna! Våre aller minste gjester kan få sunn og gratis barnemat fra småfolk. Spør betjeningen hvis du ønsker glutenfri mat.

Ta kontakt med oss i Gjesteservice på 61 27 55 53 hvis dere har noen spørsmål. 

Ha en fin dag!