En ny dronning inntar tronen på Hunderfossen!

Cine Dronningen Blunker Topp

En ny dronning inntar tronen på Hunderfossen!

Parken er åpen ( 10:00 - 15:00 ) | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Skapninger fra skog og bergsprekker våkner til liv når skumringen smyger seg inn mellom trærne på Hunderfossen. Gudbrandsdalen som scene og himmelen som tak, er en fantastisk ramme for å trollbinde publikum i alle aldre. I år har vi gleden av å presentere et nytt eventyr med nye frontfigurer; regissør Gard Eidsvold og dronningen Hilde Lyrån.


HILDE LYRÅN   –  Dronningen av Trollnatt


Et av mine beste barndomsminner er av mormor som leste høyt fra folkeeventyrene til Asbjørnsen og Moe. Jeg elsket å høre om prinsesser og ville så gjerne være en selv også. Mormor var med og lagde prinsessekostymer av blondegardiner og gamle underkjoler.

Da jeg ble eldre skjønte jeg at dronningen egentlig er den kuleste. Som skuespiller har jeg mye å spille på når jeg skal være en mektig og litt ond regent, som samtidig ikke er den skarpeste kniven i skuffen.

Jeg gleder meg stort til å komme tilbake til Familieparken hvor jeg har hatt så mange gode opplevelser med egne barn opp igjennom årene.

Å få lov til å være Dronningen av Hunderfossen en hel sommer tror jeg blir en like stor opplevelse for
meg som for alle dere som kommer for å se forestillingen.


GARD EIDSVOLD  –  Trollnattregissør

GardEidsvold_GisleBjorneby.jpg?mtime=20170420122029#asset:1831

Jeg digger norsk natur, tradisjoner og myter knytet til det.

Og barn med sin fantasi og evne til å favne, leke og oppleve er noe som inpirerer meg hver dag. Det vil jeg formidle med sann glede og trøkk.

Jeg takket ja til jobben fordi det vil bli et eventyr. Seriøst, hvilken regissør  vil ikke kaste seg over en slik utfordring med iver, ydmykhet og lyst? Teater er magi, jeg elsker tanken på at Familieparken etter mørkets frembrudd forvandles til en trollpark.

Utfordringen er å nå frem til både barn og voksne.  Samtidig er eventyrpremisset i forestillingen tydelig tegnet opp og forventninger deretter.

Vi kan love troll, hekser, kjærlighet, alvor, humor, glede, sang og noen kule effekter; en trolsk og minneverdig opplevelse for hele familien!

Bli bedre kjent med Trollnatt


Bestill billetter til Trollnatt

Bestill Trollnattpakke med billetter og overnatting


CineDronningenBlunker.gif?mtime=20170421101355#asset:1845