Årskort for 2020!

Web Topp Bilde Aarskort2019 New

Besøk Hunderfossen Eventyrpark så ofte du ønsker!

Neste åpningsdag er fredag 7. feb. 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Hunderfossen Eventyrpark har åpent på vinteren, sommeren og høstferien - nærmere 100 dager til sammen! Med årskort kan dere besøke oss så mye dere ønsker når parken er åpen.

KJØP årskort ONLINE nå


Alle attraksjoner og aktiviteter er inkludert, med unntak av Høydeparken.

Fordelene ved Årskort er mange. Det kan brukes på vinteren, sommeren og høsten, og kan totalt gi fri inngang til parken nesten 100 dager. Samtidig som det gir rimeligere parkering, rabatt i Trollsalen Restaurant, 50% på inngangsbillett i Fårup Sommarland i Danmark, med mer.

Kjøp Årskort 2020 frem til 7. februar for kun fra 765,- (ord pris 899,-)

Enda flere fordeler for kun 234 kr ekstra! Med ÅrskortPluss for 999,- (ord pris 1198,-) kan du også besøke Barnas Gård Hunderfossen så mye du vil. Og Trollnatt er tilbake igjen i Plusskortene etter at vi har fått mange forespørsler om dette. For kun 234,- ekstra får du med ubegrenset inngang til Barnas Gård Hunderfossen hele året og en billett til sommerens høydepunkt Trollnatt.

Rimeligere parkering med årskort på parkering for hele året bestill her

KJØP årskort ONLINE nå

Sesongkortfordeler

Fordeler med årskort


Det er samme pris for årskort for voksen og barn, men barn under 90 cm i høyde går gratis og trenger ikke billett. Dersom barnet passerer 90 cm i løpet av sesongen, må det løses billett. Ordinært årskort kan ikke benyttes til Barnas Gård Hunderfossen eller på spesielle events utenfor ordinære åpningsdager. Har en mistet årskortet eller ikke finner dette ta kontakt med Gjesteservice i Hunderfossen Eventyrpark. Erstatningskort koster 100,-

KJØP årskort ONLINE nå