Årskort for 2020!

Web Topp Bilde Aarskort2020 New

Besøk Hunderfossen Eventyrpark så ofte du ønsker!

Neste åpningsdag er lørdag 6. juni 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

P.g.a. covid-19 har midlertidig stengt salg av Årskort og Årskort Pluss.

Hunderfossen Eventyrpark har åpent på vinteren, sommeren og høstferien - nærmere 100 dager til sammen! Med årskort kan dere besøke oss så mye dere ønsker når parken er åpen.

Alle attraksjoner og aktiviteter er inkludert, med unntak av Høydeparken.

Fordelene ved Årskort er mange. Det kan brukes på vinteren, sommeren og høsten, og kan totalt gi fri inngang til parken nesten 100 dager. Samtidig som det gir rimeligere parkering, rabatt i Trollsalen Restaurant, 50% på inngangsbillett i Fårup Sommarland i Danmark, med mer.

Kjøp Årskort 2020 frem til 21. mai for kun fra 825,- (ord pris 899,-)

Enda flere fordeler for kun 250 kr ekstra! Med ÅrskortPluss for 1075,- (ord pris 1198,-) kan du også besøke Barnas Gård Hunderfossen så mye du vil. Og Trollnatt er tilbake igjen i Plusskortene etter at vi har fått mange forespørsler om dette. For kun 234,- ekstra får du med ubegrenset inngang til Barnas Gård Hunderfossen hele året og en billett til sommerens høydepunkt Trollnatt. Informasjon vedrørende bestilling av Trollnattbilletter, vil bli sendt ut pr epost etter påsken. Epost sendes til den som har kjøpt årskortene, ikke til de epostadresse som er registrert på hvert enkelt årskort.

Rimeligere parkering med årskort på parkering for hele året bestill her

tabell_fordeler_nev.png?mtime=20200302150910#asset:4024


Det er samme pris for årskort for voksen og barn, men barn under 90 cm i høyde går gratis og trenger ikke billett. Dersom barnet passerer 90 cm i løpet av sesongen, må det løses billett. Ordinært årskort kan ikke benyttes til Barnas Gård Hunderfossen eller på spesielle events utenfor ordinære åpningsdager. Har en mistet årskortet eller ikke finner dette ta kontakt med Gjesteservice i Hunderfossen Eventyrpark. Erstatningskort koster 100,-