Hunderfossen Eventyrpark

Parken er åpen ( 10:00 - 18:00 ) | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Eventyrpakke - 2 netter

Eventyrpakke 2Netter3
Eventyrpakke 2 netter. Overnatting 2 netter, 2 dager i Hunderfossen Eventyrpark og inngang til Barnas Gård Fra 869,- p.p. 2v.+2b.
Fra 869,-

Trollnatt i Hunderfossen Eventyrpark

Trollnattlitebilde
Når solen går ned, blir det trollfest 13. juli-4. august (tirs-lør) Egen billett.

Rundsnurr Nyhet 2018

Rundsnurr Batmed Logo3
Rundsnurr er årets store attraksjon! Bli med på en eventyrlig rund-snurr og ikke bli overrasket om du får en bølgeskvulp i nakken!

Trollnattpakke

Sommer og Trollnatt i Hunderfossen Sommer 2016
Trollnattpakke 13.07 - 04.08 inkluderer: - Overnatting 1 natt. Billett til Trollnatt og hele neste dag i Hunderfossen Eventyrpark. Fra 979,- p.p. 2v.+2b.
Fra 979,-

Sesongkort fra 830,-

EsbenHaakenstad 4276
Eventyrlig opplevelse som varer vinter, sommer og høst. Sesongkort i Hunderfossen Eventyrpark fra kun 830,-

Il Tempo Extra Gigante

IlTempoIsvingen
Norgeshistoriens mest spinnville bil, Il Tempo Extra Gigante, tegnet av Kjell Aukrust – i helt ny spesialutgave med plass til 14 passasjerer!

La besteforeldrene ta med barnebarna på en eventyrlig og rolig parkdag!

Gutt Med Is Foran Slott
Ta med barnebarna på en eventyrlig og rolig parkdag! Vi har over 60 attraksjoner og aktiviteter for små og store, og koselige grøntområder der dere kan nyte lunsjen. Husk at dere får 20% på inngangsbilletten om dere reiser med NSB.

Hunderfossen Rafting

Ehz 1646  Lo
I Hunderfossen Rafting opplever du geysirer, vanntåke og fossefall i en over halv kilometer lang kunstig elv.

Barnas Gård Hunderfossen

Ehz 1925  Lo
Besøk idylliske Barnas Gård Hunderfossen, 300 meter fra Familieparken! Over 150 dyr og 23 dyreslag. Egen billett.

Energisenteret

Utforsk vannkraft på Hunderfossen Energisenteret
Energisenteret er et spennende opplevelsessenter om vannkraft og annen fornybar energi. Energisenteret ligger innerst i Familieparken.

Hafjell Bike Park og Gondol

Gisle Johnsen 15
Sykkelopplevelser for alle nivåer i en av Europas beste sykkelpark. Fantastisk utsikt på toppen av Gondolen.

Reise til Hunderfossen - TOG - BUSS - BIL

Reise Til Hunderfossen
Hunderfossen er lett tilgjengelig og ligger like nord for Lillehammer.

Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer!

Familieparken i Hunderfossen er kjent som Hele Norges Eventyrpark, og er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter - aktiviteter for hele familien. 

Prøv familierafting i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino’s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøv vårt populære småbarnsområde, se Den Lille Prinsen i 4d, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på våre mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, opplev et uforglemmelig måltid i Trollsalen restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, prøv småbarnsområdet og helt nye Lekehuset for de aller minste, og mye mye mer. 

16 kvelder i juli er det Trollnatt i Familieparken, med egen billett. Og rett ved Eventyrparken ligger Barnas Gård Hunderfossen, Norsk vegmuseum, Hunderfossen Hotell & Resort og Hunderfossen Camping. Om vinteren har vi Vinterparken med stor underholdning, med iskatedral for bryllup og Skandinavias sydligste snøhotell. På Hunderfossen er én dag ikke nok!