5 ting å gjøre på Barnas Gård

Barnas Gård Hunderfossen har opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som ønsker nærkontakt med dyr! Kos, klapp og mat dyrene, spis god mat i gårdsbutikken og få utløp for energi og lekelyst i klatreløypa eller på skogsbilbanen. Se 5 ting du kan gjøre på Barnas Gård:

1. Nærkonakt med dyr

«Velkommen inn»: alle 20 dyreslagene har hver sin innhegning. Hos dyrene hvor man kan gå inn står det velkommen inn på gangporten. Få et dyreark med info om hvordan du kan mate, klappe eller hilse på alle de ulike dyrene ved inngangen. Husk å kjøpe fòrpose med pellets ved inngangen ( 25kr). Da kan du kalle dyrene til deg ved å riste på posen, og gi dem mat enten på bakken eller fra hånda.

2. Skogsbilbanen

Skogsbilbanen med elektriske terrengbiler er åpen fra 12.00-15.00. Høydekrav 100-150cm.

3. Lek og klatring
Klatreløype

Klatreløype, lekeplass, hinderbanen og tråtraktorbanen er åpen hele dagen.

4. Gårdsrebus

Gårdsrebus kan scannes med QR kode ved inngangen, eller fås på link for dem som ønsker å lære enda mer. Den tar deg gjennom gården med spørsmål til alle dyrene, enten med bildesvar for små barn, eller flervalg for store barn og voksne.

5. Kaninkoseparken

Kaninkoseparken er åpen hele dagen med kaninkosepause fra kvart på til hel i hver time. En dyrepasser hjelper deg å holde kanin eller marsvin.

Småsulten? Kioskene er alltid åpne, og i Våningshuset kan man nyte en porsjon rømmegrøt eller nystekte vafler i gårdshagen.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Kjøp sesongkort 2021 - begrenset antall