5 grunner til å besøke Hunderfossen Vinterpark

Vi gleder oss stort til nye vintereventyr i 2021. Årets Vinterpark blir litt annerledes enn tidligere år, men vi gjør vårt aller beste for at opplevelsen skal bli like eventyrlig. Vi tar smittevern på alvor og innholdet i årets Vinterpark er tilpasset gjeldende retningslinjer slik at parkbesøket skal bli både trygt og godt. Det finnes mange gode grunner til å besøke Hunderfossen Vinterpark i år, her kan du 5 av de:

1. Opplev magien i eventyrriket på vinteren

Eventyrslottet i Hunderfossen

I februar og mars kan du oppleve eventyrriket i vinterdrakt. En helaftens vinterdrøm med troll, eventyr, snø og is. Opplev lekker utendørs belysning, varmende bålpanner og herlig servering. En kveld i Vinterparken byr på fornøyelig underholdning, iskatedral, isbar og aktiviteter for hele familien. Et virkelig vintereventyr!

2. Vinteraktiviteter for store og små! Nyhet 2021: Snøsnurr


Vinterparken byr på masse aktiviteter for både store og små. De minste kan prøve seg på snørafting, mini snøscooter, terrengbiler, radiobiler og årets nyhet Snøsnurr. Vinterparken er også en fantastisk opplevelse for voksne, med Is Galleri, isbar, eventyrlig underholdning og spektakulært fyrverkeri er det vanskelig å ikke ha en magisk opplevelse her. Se årets vinteraktiviteter her.

3. Spektakulær iskunst – Nyhet 2021: Utendørs is galleri


I Vinterparken finner du storslåtte snøbygg og vakker iskunst. Besøk Iskatedralen og ta en isdrink i Kong Valemons Isbar. I år lages det for første gang et stort tematisert utendørs galleri med is og snøskulpturerTemaet er skogens dyr, men som alltid i eventyrene finnes det også et stort troll som kan skape ubalanse i historien. Sammen med galleriet finner du Kong Valemons isbar, med spesialglass av ren is. Nysgjerrig på hvordan vinterparkens iskunst og snøbygg blir til? Les mer om prosessen her.

4. Eksklusiv opplevelse – stor plass og mindre ventetid

For å sikre en trygg parkopplevelse vil det i år være begrenset antall gjester pr. kveld. Dette vil gjøre opplevelsen i parken både trygg og god. Med færre gjester pr. kveld vil det være ekstra stor plass å boltre seg på og mindre ventetid ved de mest populære attraksjonene. Med kun 200 gjester pr. kveld blir årets Vinterpark blir en veldig eksklusiv opplevelse. Les mer om våre smittevernrutiner her.

5. Minner som varer


Vinterparken er en visuell og Instagram-vennlig opplevelse. Sørg for å lade opp batteriene på mobiler og kamera, minnene varer enda lenger når man har bilder å se tilbake på. Populære motiv i Vinterparken er Eventyrslottet, Hunderfossentrollet, fyrverkeri på sletta og vår fantastiske Iskatedral. Husk å tagge @hunderfossen_eventyrpark når dere bilder.

Se bilder fra våre gjester i 2020 her:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cathrine Johanne Hansen (@cathrinejohanne)

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Christer Magelssen (@magelssenfoto)

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Kjøp sesongkort 2021 - begrenset antall