5 grunner til å besøke Hunderfossen i August

Eventyret fortsetter i august, og sensommeren på Hunderfossen byr på de samme eventyrlig opplevelsene. Underholdning og aktiviteter for hele familien.

Opplev sensommeren i Eventyrriket.
Sensommeren er en magisk tid i Eventyrparken og det er mange grunner til å besøke oss utenfor hovedsesongen. Her er 5 gode grunner til å besøke Hunderfossen i sensommers:

1. Aktiviteter for store og små
Hunderfossen Rafting

Du får de samme eventyrlige opplevelsene om du besøker oss i august. Alle attraksjoner og spisesteder holder åpent som vanlig. I Eventyrparken kan dere prøve familierafting, Ill Tempo Extra Gigante, gokart, Eventyrskipet og mye mer. Badeområdet er også åpent i august, og vi har flere attraksjoner innendørs. Her finnes aktiviteter for store og små, og hele familien sammen.

2. Eventyrlig underholdning

Dere kan oppleve eventyrlig underholdning på Kongsgården helt til siste åpningsdag, 5. september.

I august kan du oppleve  «Askeladden som stjal sølvendene til trollet. Askeladden blir satt på flere prøver av kongen og må lure trollene for å fange sølvendene som trollet er så glad i – kanskje svinser også Heksa innom…
(Varighet ca 30 min spilles 1 ganger pr dag) Morsomt for både store og små!

3. Mer plass – mindre kø
Hunderfossen Eventyrpark

I august er det normalt sett færre gjester i parken. Det blir da mindre kø på attraksjoner og spisesteder, og du rekker å prøve enda flere attraksjoner i løpet av en dag! Mindre gjester betyr også mer plass i parken og en roligere parkopplevelse for både barn, foreldre og besteforeldre.

4. Flere av våre mest populære attraksjoner er innendørs
Reodor-Felgens-Hyperakselerator

Opplev Reodor Felgens siste nyvinning: Hyperakseleratoren! Felgen har kommet opp med en helt ny oppfinnelse for miljøvennlig fremstilling av et helt ekstraordinært og bærekraftig drivstoff. Trygt om bord i et svært spesielt kjøretøy, designet av selveste Reodor Felgen, blir dere tatt med på en ellevill reise sammen med Ludvig og Solan. Attraksjonen ble av den internasjonale parkbransjen kåret til verdens beste attraksjon i 2021, så dette er spennende saker for hele familien. Med kortere ventetid i august kan dere kjøre Hyperakseleratoren flere flere ganger på en dag! Les mer om Hyperakseleratoren her.

I tillegg kan du oppleve Ivo Caprinos Eventyrgrotte, Eventyrslottet, Lekehuset, Energisenteret og mye mye mer.

5. Få feriekabalen til å gå opp
Tre generasjoner på Hunderfossen
Er du av de som kombinerer hjemmekontor og pass av barn? Da kan vi anbefale å la besteforeldre, tanter og onkler eller venner av familien ta med barna på Hunderfossen.

Å dele en opplevelse er en fantastisk måte å knytte tettere bånd og skape minner som varer. I Eventyrparken har vi et stort fokus på å lage attraksjoner og skape opplevelser som kan deles med på tvers av generasjoner. Her kan dere gjenoppleve gamle folkeeventyr og skape nye eventyr sammen. Se noen tips her. 

Planlegg tidlig – spar penger
Utenfor hovedsesongen er både billetter og overnatting billigere. Om dere skal overnatte i området vil det også lønne seg å booke rabatterte feriepakker med overnatting og billetter til parken. Her kan dere også legge til andre familievennlige aktiviteter som Barnas Gård Hunderfossen, Hafjell Gondol og Jorekstad Fritidsbad. Se våre familievennlige overnattingssteder nær Hunderfossen her og vær tidlig ute med å booke din feriepakke.

Barnas Gård Hunderfossen, ledige billetter i august


Velkommen til en sensommer du sent vil glemme!

 

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Opplev sensommeren på Hunderfossen

Fortsatt ledige billetter i august.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her