5 grunner til å besøke Hunderfossen i august

Opplev sensommeren i Eventyrriket. 

Sensommeren er en magisk tid i Eventyrparken og det er mange grunner til å besøke oss utenfor hovedsesongen. Her er 5 gode grunner til å besøke Hunderfossen i august:

1. Opplev et virkelig sommereventyr

Du får de samme eventyrlige opplevelsene om du besøker oss i august. Alle attraksjoner og spisesteder holder åpent som vanlig, og det vil i år være eventyrlig underholdning på Kongsgården helt til siste åpningsdag, 6. september. I august kan du få med deg «Veslefrikk med fela», en forestilling hvor du møter lensmannen, feieren, Veslefrikk og flere morsomme eventyrkarakterer. Les mer om årets underholdning her.

2. Mer plass – mindre kø

I august har vi normalt sett mindre besøk i parken. Det blir da mindre kø på attraksjoner og spisesteder, og du rekker å prøve enda flere attraksjoner i løpet av en dag! Mindre besøkende betyr også mer plass i parken og en roligere parkopplevelse.

3. Årets nyhet- Nytt badeområde

Vårt flotte badeområde ligger innerst i familieparken, og er i år kraftig modernisert. Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, gøyal vannsklie med landingsbane i bassenget, stort nytt vannlekområde med 33 nye vannleker, utedusjer og solsenger til gratis utlån.


Ved bassengkanten finner du også kiosk med slush og mineralvann, og Solsiden, et lekkert spisested med rikholdig meny. Her lager vi deilige smoothies og presser vår egen eple og appelsinjuice. I tillegg har vi flere varianter av panini, focaccia og toast som vi griller for deg, rykende varm! Vi har også fruktbeger, chiagrøt, baguetter, wraps og salat. Se alle våre spisesteder her.

4. Et mangfold av aktiviteter


Utforsk nærområdet og få med deg alt hva Hunderfossen og Gudbrandsdalen har by på. Ferie i Lillehammerregionen byr på et mangfold av opplevelser og aktiviteter. Her står de ekte, lekne, sporty og utfordrende aktivitetene i kø, og du trenger ikke å reise langt for å finne dem.  Les mer om hva du kan gjøre i nærområdet her.

5. Planlegg tidlig – spar penger

Utenfor hovedsesongen er både billetter og overnatting billigere. Her kan man spare noen kroner på å legge besøket til august. Om dere skal overnatte i området vil det også lønne seg å booke feriepakker med overnatting og billetter til parken.

Her kan dere også legge til andre familievennlige aktiviteter som Barnas Gård Hunderfossen, Hafjell Gondol og Jorekstad Fritidsbad. Se våre familievennlige overnattingssteder her og vær tidlig ute med å booke din feriepakke.


Velkommen til en sensommer du sent vil glemme!

 

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Begrenset antall billetter

Vi har fremdeles ledige pakker og billetter i august. Book ditt sensommereventyr nå!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Kjøp sesongkort 2021 - begrenset antall