Aktuelt: Sommerferie 2022

Se åpningstider
søndag 22. mai

Sommerferie 2022

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

5 grunner til å besøke Hunderfossen i august

Eventyret fortsetter i august, og sensommeren på Hunderfossen byr på de samme eventyrlig opplevelsene. Underholdning og aktiviteter for hele familien.

Opplev sensommeren i Eventyrriket.
Sensommeren er en magisk tid i Eventyrparken og det er mange grunner til å besøke oss utenfor hovedsesongen. Her er 5 gode grunner til å besøke Hunderfossen i august:

1. Aktiviteter for store og små
Hunderfossen Rafting

Du får de samme eventyrlige opplevelsene om du besøker oss i august. Alle attraksjoner og spisesteder holder åpent som vanlig. I Eventyrparken kan dere prøve familierafting, Ill Tempo Extra Gigante, gokart, Eventyrskipet og mye mer. Badeområdet er også åpent i august, og vi har flere attraksjoner innendørs. Her finnes aktiviteter for store og små, og hele familien sammen.

2. Eventyrlig underholdning

Dere kan oppleve eventyrlig underholdning på Kongsgården helt til siste åpningsdag, 5. september. I august kan du oppleve eventyret «Trollskap og Hulderpakk». Her møter dere hekser og troll, prinser, prinsessen og Espen Askeladd. En forestilling med masse sang, dans og humor. Morsomt for både store og små!

3. Mer plass – mindre kø
Hunderfossen Eventyrpark

I august er det normalt sett færre gjester i parken. Det blir da mindre kø på attraksjoner og spisesteder, og du rekker å prøve enda flere attraksjoner i løpet av en dag! Mindre gjester betyr også mer plass i parken og en roligere parkopplevelse for både barn, foreldre og besteforeldre.

4. Prøv årets store nyhet – Reodor Felgens Hyperakselerator
Reodor-Felgens-Hyperakselerator

Opplev Reodor Felgens siste nyvinning: Hyperakseleratoren! Felgen har kommet opp med en helt ny oppfinnelse for miljøvennlig fremstilling av et helt ekstraordinært og bærekraftig drivstoff. Trygt om bord i et svært spesielt kjøretøy, designet av selveste Reodor Felgen, blir dere tatt med på en ellevill reise sammen med Ludvig og Solan. Har dere enda ikke testet årets elleville nyheter er det fremdeles mulighet i august. Med kortere ventetid i august kan dere kjøre Hyperakseleratoren flere flere ganger på en dag!  Les mer om årets nyheter her

5. Et mangfold av aktiviteter

Utforsk nærområdet og få med deg alt hva Hunderfossen og Gudbrandsdalen har by på. Ferie i Lillehammerregionen byr på et mangfold av opplevelser og aktiviteter. Her står de ekte, lekne, sporty og utfordrende aktivitetene i kø, og du trenger ikke å reise langt for å finne dem. Les mer om hva du kan gjøre i nærområdet her.

Planlegg tidlig – spar penger
Utenfor hovedsesongen er både billetter og overnatting billigere. Om dere skal overnatte i området vil det også lønne seg å booke rabatterte feriepakker med overnatting og billetter til parken. Her kan dere også legge til andre familievennlige aktiviteter som Barnas Gård Hunderfossen, Hafjell Gondol og Jorekstad Fritidsbad. Se våre familievennlige overnattingssteder nær Hunderfossen her og vær tidlig ute med å booke din feriepakke.

Barnas Gård Hunderfossen, ledige billetter i august


Velkommen til en sensommer du sent vil glemme!

 

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Opplev sensommeren på Hunderfossen

Fortsatt ledige billetter i august.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Sesongstart 26. mai!