3 grunner til å besøke oss tidlig i år!

Sommeren nærmer seg med stormskritt og vi starter sesongen 22. mai! Start sommeren tidlig og besøk oss allerede til åpningshelgen, en roligere opplevelse enn i hovedsesongen. Hva med å ta årets første sommerbad i Eventyrparken?? Her er 3 gode grunner til å besøke oss tidlig i år:

1. Kick-start sommeren

Start sommeren tidlig i år med en opplevelse i Eventyrriket for hele familien. Benytt sjansen til å nyte årets første is i rolige, naturskjønne omgivelser. Ta turen innom Isbaren for å finne et stort utvalg i is. Her serverer vi småis, frozen yoghurt, kuleis, softis med strøssel og topping. Vi har også glutenfri kjeks til isen og laktosefrie alternativer. Prøve vår egenkomponerte is som er inspirert av attraksjonen Månelyst i Flåklypa.

Softis

Dere kan også nyte en avslappende lunsj i grønne omgivelser på gressletta med mat fra en av våre serveringssteder eller medbrakt lunsj. I tillegg kan dere hoppe i det og ta årets første bad i vårt badeområde som var nytt i 2020, med oppvarmet vann (ca. 26 grader).

2. Bli en av de første til å prøve årets store nyhet: Reodor Felgens Hyperakselerator

I sommer introduserer vi en helt ny og ellevill attraksjon! Trygt om bord i et svært spesielt kjøretøy, designet av selveste Reodor Felgen, blir dere tatt med på en ellevill reise sammen med Ludvig og Solan, fra toppen av Flåklypa. Her blir det nok av utfordringer underveis, fra turen starter forsiktig inne i Reodor Felgens verksted, til store overraskelser der Reodors helsprøe oppfinnelser kommer godt med. Hvor denne elleville reisen ender gjenstår å se…  (Psst… se opp for Slåpen underveis) Dette blir en helt spesiell kjøretur som vil begeistre både store og små – og er for hele familien sammen. Makan til attraksjon finnes garantert ikke noe sted i verden!

Reodor Felgens Hyperakselerator
Høydekrav 100 cm med voksen og 120 cm alene.

3. Mer plass – mindre kø 

På starten av sesongen har vi normalt sett mindre besøk i parken. Det blir da mindre kø på attraksjoner og spisesteder, og du rekker å prøve enda flere attraksjoner i løpet av en dag! Mindre besøkende betyr også mer plass i parken og en roligere parkopplevelse.

Se vår kaleder for åpningstider og kapasitet i parken. Grønne dager vil det være færre gjester i parken og lite ventetid ved attraksjoner.

Les mer: 10 grunner til å besøke Hunderfossen

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Forhåndskjøp billetter

Sikre deg billetter til sommerens morsomste Eventyr for hele familien!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her