Hunderfossen Vinterpark

Hunderfossen Vinterpark Lillehammer

Hunderfossen Vinterpark

Neste åpningsdag er fredag 10. feb. 2017 | ÅPNINGSTIDER OG PRISER | Kjøp billett

Gjør deg klar for en eventyrlig vinterkveld med Hunderfossen Iskatedral og Snøhotell, med egen isbar. Attraksjoner for liten og stor og mye spennende underholdning! 

Ved inngangen til vintereventyret blir du møtt av Snøprinsessen og hennes magiske snøfnugg. I lyset fra den knitrende bålpannen ser du barnas øyne tindre forventingsfullt når de hører heksen fortelle sin spennende historie. I det fjerne høres lyden fra kanefart og barnelatter og de flotte isskulpturene lyser opp veien i en dunkel og stemningsfull Vinterpark. 

Hunderfossen Vinterpark – et eventyr i snø og is – kun 5 minutter fra Hafjell Alpinsenter og 15 minutter fra Lillehammer sentrum.
Hunderfossen Vinterpark åpner 10. februar 2017. Alle priser og åpningstider finner du her

(Siden fortsetter under filmen)

Sakral stemning og flott utsmykning
Ved det vakre Eventyrslottet ligger den majestetiske Iskatedralen med sin sakrale stemning - i fullstendigstillhet, og med flott utsmykning i is og snø. Artister og snø- og iskunsten varierer fra år til år, men alltid med en forankring i eventyrene våre. Her kan man nyte atmosfæren og stillheten i ro og fred. Mang en prins har fått sitt ja her, og er man heldig kan man høre vakker sang fra Isprinsessen i veggene. Snøhotellet ligger vegg i vegg med sine innbydende rom. Her kan du ligge på varme reinsdyrskinn og få følelsen av å være i en helt annen verden.

I 2017 er vi stolte av å ha Elisabeth Kristensen, som er Norges eneste heltidskunstner i snø og is, og med stor reiseaktivitet verden rundt, til å lage den vakre kunsten i Iskatedralen og snøhotellet!
Bli bedre kjent med arets iskunstner.

Hunderfossen Vinterpark 71

Bestill billetter til Hunderfossen Vinterpark.

Alle med sesongkort til Hunderfossen Familiepark for 2017 har inngang til Vinterparken inkludert.


Aktiviteter og underholdning for liten og stor
Utenfor setter barna utfor i snøraftingen og tar en forfriskende tur på snøscooteren. Rundt om høres sang og musikk, dans og show - som underbygger den eventyrlige stemningen i Vinterparken. Innendørs kan du møte Den Lille Prinsen i 4D-kinoen, kjøre en tur med vognene i Eventyrslottet og besøke de vakre eventyrtablåene i Ivo Caprinos eventyrgrotte.

Attraksjoner og underholdning i Hunderfossen Vinterpark

Spektakulær avslutning

Gode og mette nærmer det seg kveldens ende. Den avsluttes med et spektakulært fyrverkeri på sletten kl. 20:30, akkompagnert av Dovregubbens
Hall. 

Velkommen til vintereventyret Hunderfossen Vinterpark!


Hunderfossen Vinterpark åpner 10. februar 2017. Alle priser og åpningstider finner du her